Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Realitní CLUB

Luxusní magazín se zaměřením na novou výstavbu, architekturu, urbanismus, interiéry, design a trendy v bydlení. Věnuje se také financování a investicím do nemovitostí jak v ČR, tak v zahraničí. Magazín Realitní CLUB vychází dvakrát ročně.

Předplatit

nejnovější vydání květen 2024

Tématem jarní edice magazínu Realitní Club je růst. Od začátku roku je znát pozitivní očekávaní. Kdo ale čte trh, může v pozadí cítit i jisté napětí. A co se v magazínu dočtete? Třeba předpovědi, kde se zastaví ceny bytů. Nebo to, kam nejčastěji míří tuzemští investoři do nemovitostí či jaké jsou aktuální trendy v architektuře. Titulní rozhovor patří jednomu z největších tuzemských developerů, Dušanu Kunovskému.

archiv vydání

říjen 2023

Titulka podzimní edice exkluzivního časopisu Realitní Club patří jednomu z nejznámějších tuzemských architektů, Petru Kolářovi. Do povědomí veřejnosti se zapsal hlavně díky spolupráci s Petrem Kellnerem nebo Jiřím Šmejcem. Někdy se mu proto přezdívá architekt miliardářů. Jak naznačuje hlavní rozhovor, tématem magazínu jsou luxusní nemovitosti. Dočtete se, kde najdeme nejdražší nemovitosti v Česku i v zahraničí, jak koupit ostrov či jaké jsou aktuální trendy v designu a architektuře.

duben 2023

Druhé číslo magazínu Realitní Club představuje na titulní straně architektku Evu Le Peutrec, současnou tuzemskou hvězdu zářící i na mezinárodním architektonickém nebi. Architekt Josef Pleskot v čísle prozradí, jak se bude pod jeho taktovou i novým prezidentem měnit Pražský hrad. Šéf největší tuzemské realitní kanceláře Re/Max David Krajný mluví o radikální proměně v oblasti obchodu nemovitostí.

říjen 2022

První číslo magazínu Realitní CLUB má titulek Změna hry. Trh s bydlením se totiž přetáčí a kvůli aktuální situaci na trhu s nemovitostmi i hypotečním trhu jsou to právě nájmy, které budou klíčové pro trh s bydlením. Na změně trendů na trhu se shodli všichni významní hráči z developmentu včetně vlastníka největší developerské společnosti a jedno z nejbohatších Čechů Dušana Kunovského. O kvalitě nové výstavby v magazínu promlouvá architektka Eva Jiřičná, které se přezdívá královna české architektury. O výstavbě a cenách bytů mimo velká města zase mluvil Vít Soural ze startupu Flat Zone. Velkým trendem poslední doby je, že Češi kupují nemovitosti v zahraničí, v magazínu se dočtete kde a za kolik.



Doporučujeme