Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Fotoreportáž: Češi zaplavili Hamburk. Hraje se o hodně

Čeští fanoušci fotbalu v Hamburku
Michal Nosek/Newstream.cz
 nst
nst

Fanoušci fotbalu dobývají Německo. Ty čeští a turečtí dnes zaplňují ulice Hamburku. Ať to dopadne, jak chce, chtějí být u toho. Atmosféru fotbalového „šílenství“ se vydala redakce Newstream zažít za vás.

Reklama

Přeplněné vlaky, zásoby piva vypité ještě před státními hranicemi, a hlavně skepse převažující nad jistotou ovládla cestu českých fanoušků do Hamburku. Cíl je jasný, chtějí v přímém přenosu vidět rozhodující zápas fotbalového mistrovství světa. Češi se utkají s Turky. Musí vyhrát jinak „pojedou“ domů.

Zda fotbalisté zopakují úspěch hokejistů nevíme. Atmosféra v Hamburku i tak stojí za to, podívejte se na reportáž do následující galerie.

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Britové varují své fanoušky před Eurem v Německu

Britové varují své fanoušky před Eurem v Německu. Mají tam silnější pivo, zdůrazňuje ministerstvo

Přečíst článek
Fotbalový stadion Manchesteru United

Fotbal hýbe světem. Ale investicím do fotbalových klubů je lepší se vyhnout

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme