Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hackněte své tělo uprostřed rakouských Alp. Hotel Krallerhof nabízí i pokoje bez elektronického smogu

Salcburský hotel Krallerhof, který již po čtyři generace vede rodina Altenberger, je proslulý neuvěřitelnou odvahou inovovat.
Se svolením hotelu Krallerhof
Newstream & Partner

Vysoce kvalitní servis, gastronomie a wellness zázemí. Pětihvězdičkový hotel Krallerhof poblíž Salcburku svým hostům nabízí í speciální pokoje power sleeping rooms, kde je možné vypnout veškerý elektronický smog.

Reklama

Salcburský hotel Krallerhof, který již po čtyři generace vede rodina Altenberger, je proslulý neuvěřitelnou odvahou inovovat. V letošním roce do své nabídky proto zařadil unikátní program Regeneration & Longevity, který je inspirován nejnovějšími vědeckými poznatky v oboru biohackingu.

„Naším cílem je nabídnout hostům mnohem více než jen nezapomenutelný pobyt. Chceme je inspirovat a umožnit jim vést život s větší osobní zodpovědností s ohledem na jejich zdraví,“ vysvětluje Michaela Altenberger, která se tématem dlouhověkosti zabývá mnoho let.

Jak to v hotelu Krallerhof vypadá? Podívejte se:

Reklama

Hotel Krallerhof nabízí ty nejnovější trendy

V hotelu je vše na špičkové úrovni, a proto i tento program doplňují nejmodernější regenerační techniky jako kryoterapie, oxygenoterapie a terapie infračerveným světlem, které jsou jinak určeny pouze vrcholovým sportovcům. Krallerhof také překvapí kombinací casual prostředí a vysokou kvalitou servisu.

Podstatou biohackingu je schopnosti porozumět potenciálu svého těla a duše, abyste nenechali své zdraví pouze na genetice či náhodě. S využitím vědeckých poznatků lze vytvořit soubor návyků, které vám pomohou zvládat stres, pracovní nasazení i další výzvy. Čeká vás řada workshopů, praktických cvičení a individuálních analýz, kde se například naučíte, jak dobíjet energii, abyste neskončili se syndromem vyhoření.

Testování, zdraví

Biohacking: Jak zjistit své skutečné zdraví

Jak žít co nejdéle v plném zdraví, to je trend dneška. Další díl seriálu o biohackingu řeší, jak otestovat své skutečné zdraví.

Přečíst článek

Prominentní oblastí biohackingu je spánek a strava. Gastronomie je zde na nejvyšší úrovni, maximum ingrediencí pochází z místních lesů, vod a hájů. Nedostatek spánku negativně ovlivňuje hormonální rovnováhu v těle a stává se jedním ze spouštěčů metabolických a cévních chorob. Hotel proto nabízí speciální pokoje power sleeping rooms, kde je možné vypnout veškerý elektronický smog.

Nejenom wellness i sport 

Pobyt neopomíjí ani saunování a relaxaci. Té se můžete oddávat ve wellness areálu Refugium, který nabízí tři bazény, sauny, páru a solnou jeskyni. Pro dospělé je vyhrazena budova Atmosphere, kde najdete přírodní jezero o rozloze neuvěřitelných 5 500 metrů čtverečních, bazén olympijských rozměrů, několik saun, modrou lagunu a ledovou jeskyni. To vše doplňuje jógový sál a zenová zahrada. V hotelu můžete nejen odpočívat, ale i sportovat. Pro tyto účely je zde fitness poslední generace i bohatá nabídka skupinových lekcí včetně jógy a meditace.

ilustrační foto

Biohacking: Příčinu psychických obtíží a depresí lze napravit i změnou životního stylu

Psychologové a psychiatři bijí na poplach: deprese a úzkosti se v populaci vymykají kontrole a zásadně se zvyšují zejména u mladé populace. Nepřispělo tomu také období pandemie, kdy prohloubená izolace dále narušila psychiku mnohých. Stejně jako bývá komplexní vznik takových psychických potíží, nebývá jednoduché je také napravit a často i pouze ke zmírnění je potřeba celková změna řady aspektů životního stylu. Validní strategií je pomoci si psychiatrickými léky předepsanými lékařem, ale to také nemusí být řešením. Úleva může být pouze částečná, stále se nemusíme cítit, jak jsme se dříve cítili, či jak bychom si představovali.

Přečíst článek

Věnovat se můžete také golfu. Třeba na nedalekém hřišti Gut Brandlhof, které je umístěno mezi vysoké hory, lesy a řeku Saalach a poskytne vám tak ideální podmínky pro načerpání nových sil. Případně si můžete udělat výlet do městečka Zell am See nabízející dvě mistrovské osmnáctky (Schmittenhöhe a Kitzsteinhorn) uprostřed gigantických třítisícovek. Kromě špičkově upravených ploch vám zde naservírují i vynikající rakouské speciality. 

Příští termín Longevity & Biohacking retreat je od 20. do 24. října 2024. Více na krallerhof.com

Miliardář Jeff Bezos s partnerkou Lauren Sánchez.

Stárnutí je humanitární katastrofa, řekli hoši ze Silicon Valley a začali hledat lék proti smrti

Sen o věčném mládí a životě nabral materiální podobu. Trh s výzkumem stárnutí a oddálení smrti se rychle zvětšuje. Investují do něj známí miliardáři.

Přečíst článek

Zdraví, wellness, biohacking

Globální trh s wellness službami pokračuje v prudkém růstu

Globální tržby na trhu s wellness službami v loňském roce stouply o osm procent na 5,6 bilionu dolarů. Od roku 2013 však stouply již téměř o 65 procent a výrazný růst se čeká i v příštích letech. Do roku 2027 se očekává nárůst tržeb na 8,5 bilionu dolarů, což je přibližně dvakrát více než hrubý domácí produkt Německa. Vyplývá to ze studie Global Wellness Institute (GWI), na kterou upozornila agentura Bloomberg.

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Radim Jančura: Rakušané nesmyslně zvedají ceny. V našem hotelu je pivo za dvě eura

Jančura: V našich hotelech v Rakousku si Češi sami čepují a platí bez obsluhy. A já jim věřím

Přečíst článek
Radim Jančura, šéf RegioJet

Radim Jančura: Autobusy a vlaky od příštího roku zdraží o deset až patnáct procent

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme