Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Ještě více VIP Paříž. Na letišti Charlese de Gaulla otevřel „salonek“ jen pro nejbohatší

Luxusní apartmán na Letišti Charlese de Gaulle
Air France
Michal Nosek
nos

Letecká společnost Air France přichází na největším pařížském letišti novinku. Je jí luxusní salonek pro nejelitnější pasažéry. Tedy salonek to až tak není, protože více připomíná luxusní hotelový apartmán s venkovními terasami a možností dopravy až k letadlu v automobilu Porsche, nebo Mercedes.

Reklama

Kdo chce proniknout do nejnovějšího salonku Air France na letišti Charlese de Gaulla, musí zaplatit, a to nejen za letenku první třídy La Premiere. Luxus je totiž určený pouze pro cestující s úplně nejvyššími útratami za letenky, kteří při čekání na letišti získají pohodlí ve třech apartmánech.

K dispozici je i venkovní terasa Air France

Jejich rozloha je srovnatelná s luxusními pokoji ve slavném pětihvězdičkovém hotelu Le Bristol. Aerolinka ve svých prostorách nabízí ložnice s manželskými postelemi, velkorysý obývací pokoj plný čerstvých květin a ovoce a dokonce možnost relaxace na venkovních terasách. O veškeré služby se v době před odletem stará komorník. Těsně před odletem dopraví hosty k nastartovanému letounu v dodávce Porsche Cayenne, nebo Mercedes.

Hotel Ritz Paris

Luxus v Paříži. Nocleh v olympijské metropoli může stát hodně přes milion

Paříž se chlubí mnoha luxusními pětihvězdičkovými hotely. Na nabídku toho opravdu nejlepšího se klient musí řádně finančně připravit.

Přečíst článek

Na rozdíl od běžných služeb salonku, které jsou započteny do ceny letenky, je to vše za příplatek. Za tříhodinový časový termín, který si klient v apartmánu rezervuje, musí k letence první třídy připlatit dvacet tisíc korun, což je cena prémiové letenky z New Yorku do Paříže mimo sezónu. 

Reklama
Aerolinka Air France-KLM nabízí exkluzivní možnost odpočinku na letišti v Paříži Air France

„Nový zážitek z čekání na odlet je velmi, velmi exkluzivní,“ říká Ben Smith, generální ředitel Air France-KLM Group k novince, kterou aerolinka představila těsně před zahájením olympijských her. Firma do vzniku apartmánů investovala mnoho milionů eur. „Je to opravdu milionová investice. Je to jako postavit velmi velký bytový dům,“ dodal dvaapadesátiletý generální ředitel pro agenturu Bloomberg.

Hvězdy NBA rozsvítí olympiádu v Paříži, basket dobývá svět

Superstars NBA budou nejsledovanějšími sportovci olympiády v Paříži. Basket je globální sport a hvězdy globální celebrity. Proto na úvodním ceremoniálu ponese vlajku USA nejlepší střelec historie LeBron James, Německa Dennis Schroder, ikonou Francie bude fantastický talent Victor Wembanyama, to budou silné momenty. Ale na olympiádě bude v basketu znít i příběh Jižního Súdánu, který se tam kvalifikoval, má skvělý tým a pro chudou a těžce zkoušenou zemi je ten příběh víc než jen sport. A o vlastní slavné basketbalové kariéře v dresu Nové huti Ostrava napíšu až někdy jindy, radši.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Vnímání luxusu se mění: prestiž nahrazuje minimalismus a zásady

Olívia Lacenová: Vnímání luxusu se mění. Prestiž nahrazuje minimalismus a zásady

Přečíst článek
Whisky SirDavis spoluvlastněná Beyoncé a LVMH

Nejbohatší Evropan ulovil Beyoncé. Slavná herečka udělala whisky pro Louise Vuittona

Přečíst článek
Tomáš Richtr, provozní ředitel společnosti CS Soft

Letadla se nesmí srazit. Proto řídíme obří trychtýře nad letišti, říká provozní šéf CS Soft Tomáš Richtr

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme