Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

OBRAZEM: Premiéra luxusního Rolls-Royce ve Varech. Jak vypadá SUV se sedačkami z hedvábí?

Během oficiální premiéry na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech představili nový Rolls-Royce Cullinan Series II .
Se svolením Rolls-Royce Motor Cars Prague
 nst
nst

Rolls-Royce uvedl na tuzemský trh modelovou řadu SUV. Slavnostní premiéru si vůz prestižní značky odbyl jak jinak než na Mezinárodním festivalu v Karlových Varech.

Reklama

Modelová řada Cullinan Series II přináší hned několik novinek a vylepšení. Od prvních vozů dodaných klientům plnil Cullinan svůj účel jako vrcholný a dokonale navržený terénní automobil, schopný dovézt svého majitele na místa, která předtím ve voze Rolls-Royce nikdy nenavštívil. Všestrannost a snadná ovladatelnost však vedla k tomu, že se nyní Cullinan stal pro mnoho majitelů vozem pro každodenní použití.

Designové změny doznal jak exteriér, tak i interiér. Nejpodstatnější novinkou v uspořádání interiéru je skleněný panel po celé šířce palubní desky. Premiéru má i jasanová dýha Grey Stained, kterou v Rolls-Roycu vyvíjeli čtyři roky.

Lexus ES 300h

AUTOTEST: Pohodlný hybrid s ekonomickým provozem. Lexus předvedl za málo peněz hodně muziky

Najít automobil s ekonomickým provozem, který by zároveň nabídl i komfort a pohodlí, nemusí být vždy snadné. Výběr na trhu je veliký a někdy se nemusí osvědčit ani zaběhlé značky. Co ale například takový Lexus a jeho hybridní model ES 300h? Jak dopadl? Na to odpoví autotest serveru newstream.cz.

Přečíst článek

Reklama

lexus rx450

Test: Dobíjecí hybrid potěší ty, co se úplně nechtějí vzdát spalovacího motoru

Zdá se, že fandům spalovacích motorů zvoní hrana. Pro někoho, kdo se zatím ale nechce úplně vzdát spalovacího motoru a zároveň po městě jezdit bezemisně, jsou plug-in hybridy správnou volbou. Jedním takovým je i nový Lexus RX450h+, nebo jeho soupeři BMW X5, Mercedes-Benz GLE či Rover Sport.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme