Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

OBRAZEM: Vyzkoušeli jsme nejdražší hotelový pokoj v Brně. Stojí za tu cenu?

Obývací část s výhledem na Špilberk
Zdeněk Pečený/Newstream
Zdeněk Pečený

V brněnském hotelu Courtyard ze skupiny Marriott se nachází nejpůsobivější pokoj v celém městě. A pravděpodobně také nejdražší.

Reklama

Courtyard Brno je moderní čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí 201 pokojů několika typů, včetně jednoho střešního apartmá. Nachází se v areálu Spilberk Office Centre a díky své poloze na jižním břehu řeky Svratky, kde se aktuálně buduje brněnská náplavka, poskytují pokoje ve vyšších patrech nádherný výhled na historické centrum města. To je od hotelu vzdálené zhruba dvacet minut chůze.

FOTOGALERIE: Prohlédněte si střešní apartmá hotelu Courtyard Brno

Svoji světlou fasádu hotel odráží i v interiéru. U hotelové lobby hosty upoutá obří olejomalba ledního medvěda mezi antickými sloupy od současného výtvarníka Marka Číhala

Reklama

V hotelu se nachází jedna restaurace s barem – The Yard. Na obědy má otevřeno pouze v pracovní dny. Díky své poloze u kancelářských center je Courtyard vytíženější především ve všední dny.

Fantastický výhled

Střešní apartmá s číslem 1601 je jediný pokoj pro hosty v nejvyšším patře hotelu, kde se nachází také hotelové fitness. Apartmá o šedesáti metrech čtverečních nabízí na sebe plynule navazující obývací část, ložnici a otevřenou koupelnu. Mramorové koupelně vévodí v prostoru volně stojící vana a dvojitá sprcha. Součástí je velká krytá terasa nabízející panoramatický výhled na centrum Brna.

Takzvané rooftop suite se většinou prodává za 16 až 17 tisíc korun za noc. V hotelu je pouze jedno. Kdo tedy zaváhá, má smůlu.

Steak ze svíčkové

Skvělé jídlo i pití. Restaurace Seasons sází na cenově dostupný fine dining

Sezona brunchů pomalu spěje do své letní přestávky a přichází čas zjistit, co pražské hotelové restaurace nabízejí mimo víkendové pozdní obědy. Volba tento víkend padla na nedávno otevřenou restauraci Seasons v hotelu Hilton Prague.

Přečíst článek

Ředitel hotelu Hilton Prague Ryan Gauci

Ředitel Hiltonu Prague: Praha by se měla zbavit nálepky destinace pro levné pařící víkendy

Covidová pandemie je minulostí a časy pro pražské hotely jsou jedny z nejlepších v historii. „Tržby jsou letos nejlepší v historii našeho hotelu,“ říká generální ředitel hotelu Hilton Prague Ryan Gauci. O tom, co nového jeho hotel chystá nebo zda je spokojený s úrovní turistů, si povídal s Newstream.cz.

Přečíst článek

Bufet v hotelu Hilton Old Town

Kam na rodinný brunch? Hotel Hilton Prague Old Town zaujme pestrou nabídkou i dětským koutkem

Přemýšlíte o brunchi s rodinnou? Možnou volbou pro vás by mohl být pražský hotel Hilton Prague Old Town. Kromě bohaté nabídky totiž poskytuje i velký dětský koutek pro ty nejmenší. A co vše je v nabídce? To se dozvíte níže - v novém seriálu serveru Newstream o tom, kam v Praze vyrazit s rodinou na brunch.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Hokejové mistrovství světa v Rize

Hotely se připravují na hokejový šampionát. Ceny za ubytování vyletí o desítky procent

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme