Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Seriál: Kde strávit silvestrovskou noc? Za dubajský luxus dáte miliony

Luxusní resort Atlantis The Royal v Dubaji
EliteVoyage - použito se svolením
Stanislav Šulc
sta

Kde strávit silvestrovskou noc? Byznysový portál newstream.cz spouští nový seriál o nejnovějších hotelových resortech z celého světa a nabídne detaily toho, jak v nich lze strávit například příchod Nového roku. A samozřejmě na kolik to vyjde. Startujeme hotelovým resortem Atlantis The Royal, který leží v Dubaji a jeho otevření patřilo k nejočekávanějším údálostem dekády.

Reklama

Královský luxus v nejzajímavěji vypadajícím hotelu světa. Atlantis The Royal přivítal první návštěvníky v roce 2023 a stal se po hotelu Burj Khalifa další architektonickou ikonou Dubaje. Luxusní hotel vytvořili přední světoví designéři, architekti a umělci, díky čemuž se stal místem, který překoná hranice vaší představivosti. Na každém kroku vás zde čekají mistrovská umělecká díla i řemeslné zpracování. Atlantis The Royal je místem, kde se v každém okamžiku pobytu děje něco neuvěřitelného.

Podívejte se na to, jak vypadá nejluxusnější hotel současnosti

Silvestr v Dubaji

Pokud byste chtěli příchod Nového roku přivítat v dubajském resortu The Atlantis Royal, musíte si připravit opravdu dost peněz. První podmínkou je, že musíte v resortu strávit nejméně 7 nocí. Pokud to není problém, tak pokoje začínají zhruba na 50 tisících korunách za noc, ale za luxusnější apartmány dáte 230 tisíc za noc a za Horizon Penthouse 630 tisíc za noc. Výhodou ale je, že si budete moci vyrazit například na koncert Stinga.

Reklama

Dva americké hotelové řetězce v Rusku riskují svoji pověst

Dva americké hotelové řetězce v Rusku dávají všanc své renomé

Hotelové řetězce Hilton a Radisson stále provozují své hotely na ruském trhu. Na rozdíl od jiných firem si je za to ale nikdo nedobírá. Jak je to možné? Jiné skupiny, jako jsou Hyatt, Marriott či IHG, se z Ruska po jeho invazi na Ukrajinu pokorně stáhly.

Přečíst článek

Martin Plevka, ředitel divize eCommerce & Public ve společnosti Software602

Revoluce jménem digitalizace. Opuštěním papírového archivu firmy ušetří

Zákon ukládá firmám povinnost archivovat dokumenty řadu let – některé až tři desítky. Díky možnosti využívat digitální archiv společnosti ušetří čas, místo i peníze.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Hotelový resort Echo na Antarktidě

Seriál: Kde strávit silvestrovskou noc? Pětihvězda na Antarktidě je symbolem opravdového luxusu

Přečíst článek
Bořivoj Trejbal, šéf Emirates v ČR

Éra levných letenek s covidem skončila. Aerolinky se musejí zahojit, říká český šéf Emirates

Přečíst článek
Pohled z View at the Palm na dubajskou marinu

Dubaj v dešti kolabuje. Ruší se akce, obchody zavírají a silnice se stanou hrozbou

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme