Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Středomořský životní styl u vás doma

Falkensteiner Residences Aurora
poskytnuto Falkensteiner
Newstream & Partner

Vaše soukromá oáza přímo na dalmatském pobřeží - v rezidenci Falkensteiner Aurora si můžete splnit svůj sen o druhém domově, kde vás sluneční paprsky nabijí vitalitou na dlouhou dobu.

Reklama

V srdci Dalmácie, zasazené do idylického prostředí poloostrova Punta Skala, se od podzimu 2024 začíná realizovat stavba Falkensteiner Residences Aurora. Tento unikátní designový projekt nabízí 88 bytů různých velikostí s velkorysými exteriéry, ve kterých se přímořská atmosféra snoubí s pocitem nekončící dovolené. Ponořte se do příjemného prostředí, jehož harmonický koncept interiéru a výběr přírodních materiálů odráží středomořský styl života.

Podívejte se na luxusní rezidence v srdci Dalmácie

Chvíle strávené tady pro vás budou symbolem úplného zpomalení a času na sebe. Kromě jedinečné polohy přímo u tyrkysového moře těžíte také z vybavení prémiových hotelů Falkensteiner, které se v letovisku nacházejí. V rámci balíčku tak můžete využít řadu jejich služeb a exkluzivních výhod, včetně přístupu do rozsáhlého spa a špičkových restaurací, bohatých sportovních nabídek, pokojových služeb atd.  

Reklama

Objevte své místo pohody na Jadranu, v jedné z nejmalebnějších oblastí Dalmácie. Touha po křišťálově čisté vodě, idylických zátokách, voňavých borových lesích a skalnatém pobřeží vás vždy zavede zpět do vašeho soukromého přímořského domova.  

Podrobnosti na premiumliving.com.

Obálka magazínu Newstream CLUB 5

Vychází podzimní Newstream CLUB. S Radimem Paříkem, Christinou Meinl nebo Lubomírem Typltem

Jak zůstat relevantní i v nadcházejících letech? Jak se udržet v kondici a jak vytvářet dlouhodobou hodnotu? Nejdůležitější témata současnosti pohledem řady významných osobností českého byznysu, veřejného dění i umění nabízí podzimní magazín Newstream CLUB. Radim Pařík vysvětluje, proč je vyjednávání novou dovedností pro 21. století a Christina Meinl, dědička slavného kávového impéria připomíná, jak je v byznysu důležité neustále se adaptovat.

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme