Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

VIP Eva Talks: Fotbal je určitě náročnější než modeling, říká Kristýna Schicková

Michal Nosek

Moderátorka Eva Čerešňáková v pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Tentokrát pozvání do studia přijela modelka a influencerka Kristýna Schicková. Tu nálepka sestry úspěšného fotbalisty vůbec netrápí.

Reklama

Kristýna Schicková říká, že se jako dvojnásobná matka věnuje modelingu výrazně méně. Starší sestra fotbalisty Patrika Schicka s Evou Čerešňákovou hovoří o svém influencerství i rodině

Modelingu se devětadvacetiletá Kristýna věnovala osm let v Los Angeles, kde uspěla. V Česku si jí lidé však stále nálepkují jako sestru toho slavného fotbalisty. „Nevadí mi to. Dřív než se o Patrikovi velký fotbalový svět dozvěděl, tak už jsem létala po Americe a jinde. Měla jsem kariéru nastartovanou. S tím nálepkováním si říkám, že je lepší být sestrou Patrika Schicka, než mít nějakou negativní nálepku,“ popisuje své pocity ze slavné rodiny.

Jediné, co jí na rodném příjmení trochu mrzí je to, že jí bere část identity. „Mám určitě i jiné přednosti a zájmy, za které bych mohla být vyzdvižená, ale chlubení nemám v krvi,“ dodává s tím, že fotbal je ale  určitě náročnější disciplína než modeling.

Sleduje fotbal?

Reklama

Jakým aktivitám se věnuje nejvíce?

V čem se liší práce v USA a Česku?

Dozvíte se v aktuálním díle pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV. Video se spouští v úvodu tohoto článku. Ve formě podcastu ho najdete na vaší oblíbené podcastové platformě. Jsme na Spotify, Google Podcasts i Apple Podcasts.  

Štefan Margita
video

Chci skončit na vrcholu kariéry, říká Štefan Margita

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Pro velký zájem uvádíme reprízu rozhovoru s operním zpěvákem Štefanem Margitou. Ten poradil mladým zpěvákům, jak si nezničit hlas a rozpovídal se o své čtyřicetileté kariéře na operních scénách. Také nechal diváky nahlédnout do byznysu spojeném s operou. 

Přečíst článek

Michael Viewegh
video

Psaním se stále uživím, ale poptávka po beletrii výrazně klesá, říká Michal Viewegh

Eva Čerešňáková, autorka, moderátorka, bývalá modelka a Česká vicemiss v pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Pozvání do studia tentokrát přijal spisovatel Michal Viewegh.

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme