Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Z Prahy do Toronta bez přestupu. Air Canada přichází se staronovou linkou

Z Prahy do Toronta bez přestupu. Air Canada přichází se staronovou linkou
Profimedia
 ČTK

V létě příštího roku se obnoví přímé lety mezi Torontem a Prahou, zavede je společnost Air Canada. Na webu to oznámilo české velvyslanectví v Ottawě.

Reklama

Od června do září roku 2025 budou k dispozici tři lety týdně strojem Boeing 787 Dreamliner s kapacitou 255 míst, specifikovala ambasáda. Na Letiště Praha aktuálně létá zhruba 160 přímých linek.

Podle českého velvyslance v Kanadě Martina Tlapy každoročně roste počet kanadských turistů navštěvujících Česko. Letos na jaře cestovalo do Prahy o 38 procent více Kanaďanů než loni, kdy jich Česko navštívilo 70 tisíc.

„Kanaďané také ve srovnání s ostatními turisty, kteří navštěvují Českou republiku, obvykle zůstávají déle. Proto je rozhodnutí společnosti Air Canada obnovit přímé lety do Prahy skvělou zprávou nejen pro Čechy cestující do Kanady, ale i pro kanadské turisty, studenty a obchodní cestující,“ uvedl Tlapa.

Peking s Prahou spojuje přímá letecké linka

Praha obnovila přímé lety do Pekingu. Česko láká čínské turisty

Praha má znovu přímé letecké spojení s pevninskou Čínou. Každé pondělí, středu a pátek zajistí společnost Hainan Airlines pravidelné lety mezi českou metropolí a Pekingem. Zájem turistů z Číny o Česko roste.

Přečíst článek

Reklama

pláž Maya Bay

Češi začali skupovat letenky na zimní dovolené. Kraluje Asie

Češi začali nakupovat letenky na listopad a prosinec, podle prodejců letenek budou od září do prosince do zahraničí létat více než loni. Prodejci letenek zaznamenali kvůli podzimním prázdninám na poslední říjnový týden o čtvrtinu rezervací více než loni, v týdnu na přelomu listopadu a prosince je počet rezervací zatím přibližně o deset procent vyšší. U většiny prodejců letenek převažuje exotika, zejména pak země jihovýchodní Asie.

Přečíst článek

Letadlo Airbus A330neo společnosti Delta Air Lines

Jak ušetřit desítky tisíc? Dovolenkové lety z Rakouska či Německa jsou výhodné

Čtyřčlenná rodina může odletem do vybraných destinací z Vídně či Mnichova namísto Prahy ušetřit i 30 tisíc korun. Při cestě v byznys třídě se úspory šplhají nad sto tisíc korun.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme