Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Ceny Good Company Circle už znají vítěze. Trofej si odnáší ŽIVOT 90, Nadace Terezy Maxové i projekt Equal Pay Day

Ceny Good Company Circle už znají vítěze. Trofej si odnáší ŽIVOT 90, Nadace Terezy Maxové i projekt Equal Pay Day
Lukáš Procházka pro Newstream
 nst
nst

Ceny Good Company Circle ovládly organizace ŽIVOT 90, Nadace Terezy Maxové a konference Business and Professional Women CR se svými byznysovými partnery JTI, ING a Equal Pay Day.

Reklama

Dlouhodobé partnerství, vzájemná důvěra, silná myšlenka a podpora dobré věci. To je spolupráce neziskového sektoru s byznysem, které jsou základem úspěšného růstu společnosti. Platí to pro všechny projekty nominované na ceny Good Company Circle Awards, které se poprvé udílely u příležitosti druhého ročníku největší tuzemské konference o sociální udržitelnosti.

Projekty se představily na výstavě v Evropském parlamentu, kterou letos na jaře zaštítila končící europoslankyně Radka Maxová.

„Nikdy se žádná podobná výstava na půdě Evropského parlamentu neuskutečnila. Jsem ráda, že nám se to povedlo,“ uvedla Maxová, která předávala evropskou cenu Good Company Circle Awards.

Reklama

Vítězi evropské části ocenění, o nichž rozhodovali návštěvníci výstavy ve Štrasburku, se staly hned dvě dvojice. První byla organizace podporující seniory ŽIVOT 90 společně s JTI, druhou dvojicí pak je Nadace Terezy Maxové a ING.

„Těším se, co vymyslíme příště,“ uvedla Lucie Polívková z ING.

V Mánesu proběhla největší konference o sociální udržitelnosti v Česku Good Company Circle

Good Company Circle 2024 je největší konferencí o sociální udržitelnosti. Dává si za cíl moderovat celospolečenský dialog o budoucnosti naší společnosti, v níž hraje propojení byznysu, neziskového a veřejného sektoru klíčovou roli. Konference se uskutečnila 10. října v prostorách pražského Mánesu. V článku shrnujeme nejdůležitější okamžiky z konference. Mediálním partnerem je byznysový a lifestylový portál newstream.cz.

Přečíst článek

Cena veřejnosti

Cenu veřejnosti Good Company Circle Award pak organizoval byznysový portál Newstream. Tu vyhrály společně organizace Business and Professional Women CR s konferencí Equal Pay Day. Cenu předávala CEO newstream agency a šéfredaktorka portálu Newstream Tereza Zavadilová a převzala ji zakladatelka BPWCR Lenka Šťastná.

„Ráda bych poděkovala všem, kteří nás podporují po celé roky naší práce. Všem, kdo chápou, že není správně, když muži a ženy berou za stejnou práci rozdílné peníze. Jsou nás už desítky, stovky, tisíce a věřím, že se potkáme příští rok v březnu na 16. ročníku Equal Pay Day,“ uvedla Šťastná.

Reklama

Související

Dana Pavlousková, oděvní banka
video

Podcast dobré společnosti: Oceněním je záštita první dámy Evy Pavlové, říká šéfka Oděvní banky

Přečíst článek
Monica Sofia Duarte a Katarína Krajčovičová
video

Podcast dobré společnosti: Jsem šťastná, když dělám radost druhým, říká Monica Sofia Duarte

Přečíst článek
Jaroslav Rejchl Lorman a Katarína Krajčovičová
video

Podcast dobré společnosti: Legislativa je brutální a žene nás do finanční nejistoty, říká šéf neziskovky Život 90

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme