Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Podpořte svojí nominací Osobnost nezisku

Podpořte svojí nominací Osobnost nezisku
iStock
 nst
nst

Asociace nestátních neziskových organizací v České republice vyhlašuje 9. ročník ankety Osobnost neziskového sektoru. Cílem ankety je ocenění významných osobností, které napomáhají k rozvoji nevládního sektoru a které přispívají k budování silné občanské společnosti. Anketa „Osobnost neziskového sektoru“ oceňuje ty, kteří věnují své znalosti a schopnosti práci v NNO a kteří mají také osobnostní předpoklady pro práci s klienty nebo k rozvoji neziskového sektoru obecně.

Reklama

Nominační formulář naleznete zde. Vyplněný formulář zašlete na zetuzet@gmail.com nebo info@annocr.cz nebo vytištěný na adresu: ANNO v ČR, Kounicova 3, 60200 Brno.

Kdo může být nominován

Nominovat lze kandidáta/kandidátku, který/která je pracovníkem/pracovnicí v nevládní neziskové organizaci, tedy zaměstnanec/zaměstnankyně, dobrovolník/dobrovolnice či funkcionář/ka) za kvalitní, zodpovědnou a přínosnou každodenní praxi, nebo za nadstandardní, případně inovativní přístup v nevládním sektoru.

Nominovaní musejí působit ve svém oboru minimálně 5 let. Mohou pracovat i v zahraničí, ale musejí působit u nevládní organizace se sídlem v České republice.

Nominovaní se nemohou přihlásit sami – musí být nominováni jinou osobou resp. NNO, ve které působí.

Reklama

Počet nominací do celorepublikové ankety není omezen. Je však třeba dodržet termín uzávěrky nominací, což je 31. září 2024. Nominace přijímá koordinátorka ankety Zuzana Kříbková. 

Ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Dita Loudilová

Dita Loudilová z Kapky naděje: Neziskovky a podnikatelé musí mít společnou vizi, pak spolupráce funguje

Spojení byznysu a neziskových organizací každoročně pomáhá tisícům lidí v České republice. Konference Good Company Circle ukáže nejpovedenější projekty z uplynulých let. Jednou z nich bude spojení Nadačního fondu Kapka naděje a Shell. „Každým rokem dostává spolupráce nové impulsy. Například v loňském roce jsme společně podpořili 11 nemocnic v České republice a darovali jim zdravotnické přístroje a vybavení v celkové hodnotě 6,2 milionu korun,“ říká ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Dita Loudilová.

Přečíst článek

Lenka Šťastná předává cenu za nejlepší projekt Elišce Stofferové s českou přírodní kosmetikou

Lenka Šťastná: Neziskovky musí být schopné ukázat své konkrétní úspěchy a přínos

Rozdíl mezi mzdovým ohodnocením žen a mužů v Česku zůstává propastný. Aktuálně činí téměř 18 procent. „Mezi zeměmi EU jsme poslední, před námi jsou i takové země jako Bangladéš či Etiopie,“ říká Lenka Šťastná, prezidentka organizace Business & Professional Women CR a konference Equal Pay Day.

Přečíst článek

Nominujte inspirativní osobnosti do Impakt Awards by newstream!

Byznysový portál newstream.cz startuje nový projekt Impakt Awards. Smyslem je vyzdvihnout jednotlivce, kteří zlepšují svět. 

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Bára Nesvadbová, Katarína Krajčovičová a Pavlína Saudková
video

Podcast dobré společnosti: Lidskost vítězí nad honem za mamonem, říkají zakladatelky nadace Be Charity

Přečíst článek
Jaroslav Rejchl Lorman a Katarína Krajčovičová
video

Podcast dobré společnosti: Legislativa je brutální a žene nás do finanční nejistoty, říká šéf neziskovky Život 90

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme