Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Tkáč končí v čele J&T Banky. Jde řídit celou skupinu J&T

Patrik Tkáč
Profimedia
 nst
nst

Patrik Tkáč (na snímku uprostřed) odchází z boardu J&T Banky. Nově bude řídit celé J&T univerzum.

Reklama

Spoluzakladatel finanční skupiny J&T Partrik Tkáč dnešním dnem končí na pozici předsedy představenstva J&T Banky a plně se ujímá pozice předsedy představenstva bankovního holdingu J&T Finance Group, který jako zastřešující organizace vlastní a řídí banky a finanční instituce celé skupiny, uvedla banka v tiskové zprávě.

Pozici předsedy představenstva J&T Banky bude nově vykonávat její dlouholetý generální ředitel a dosavadní člen představenstva Štěpán Ašer.

J&T Banka je privátní a investiční bankou pro bohaté. Své služby, které zahrnují multigenerační správu majetku a nástupnictví, investiční poradenství, obchodování s cennými papíry, správu a strukturování majetku a jiné, nabízí v ČR a na Slovensku od roku 1998. Vedle komplexních služeb family office a privátního bankovnictví poskytuje specializované financování v oblasti real estate a podnikových akvizic. Do bankovního holdingu J&T Finance Group patří kromě české J&T Banky její slovenská pobočka, J&T Banka d.d. v Chorvatsku, J&T Direktbank v Německu a slovenská bankovní skupina 365 (dříve Poštová banka).

J&T Banka

Rekordní výsledky J&T Banky. Čistý zisk jí meziročně vzrostl o 60 procent

J&T Bance, která poskytuje služby privátního bankovnictví, stoupl v roce 2023 meziročně čistý zisk o 60 procent na rekordních 5,39 miliardy korun. Bilanční suma banky loni vzrostla o 29 procent na 293,1 miliardy korun. Bankám a spořitelnám v Česku loni stoupl podle dat České národní banky souhrnný čistý zisk meziročně o 2,2 miliardy na 104,4 miliardy korun.

Přečíst článek

Reklama

Patrik Tkáč otevírá v Bratislavě futuristickou prodejnu potravin

Patrik Tkáč: Potraviny jsou skvělým místem pro testování robota

Slovenský miliardář a byznys partner Daniela Křetínského Patrik Tkáč otevřel v Bratislavě „futuristickou“ prodejnu potravin. Technologickým základem celého konceptu je Jarvis, umělá inteligence a věrný sluha například komiksového Iron Mana. Robot pomáhá zákazníkům s výběrem vína, orientací v prodejně, vede historii jejich nákupů a organizuje rozvoz. Rozhovor Tkáč poskytl slovenskému magazínu Trend.

Přečíst článek

Patrik Tkáč otevírá v Bratislavě futuristickou prodejnu potravin

Tkáč vkládá podíl ve West Hamu do svého J&T Capital Partners

Investiční struktura J&T Capital Partners nově drží Tkáčův podíl v EPH, v Košíku a španělském řetězci Eroski, i ve fotbalových klubech Sparta a West Ham.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Miroslava Kučeráková z J&T Wine Fund

Miroslava Kučeráková se stará Patriku Tkáčovi o vína. Teď fond otevřeli i pro veřejnost

Přečíst článek
Výstava Hráč ze sbírky Leona Tsoukernika v galerii Magnus Art

Hráč a miliardář Leon Tsoukernik představuje svou neuvěřitelnou sbírku umění plnou pokladů

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme