Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Women’s FINdependance Day, tentokrát na téma investic do nemovitostí

Women’s FINdependance Day, tentokrát na téma investic do nemovitostí
BPWCR / užito se svolením
 nst
nst

Investování není raketová věda, ale poměrně přímočará cesta k finanční nezávislosti. O tom se už několik ročníků snaží veřejnost přesvědčit akce pořádaná sdružením Business & Professional Women CR na akci Women’s FINdependance Day. Letošní ročník se zaměří na investice do nemovitostí. Newstream je mediálním partnerem akce.

Reklama

Women´s FINdependence se uskuteční v úterý 27. srpna 2024 v odpoledních hodinách a Americkém centru Praha na Malé Straně. 

Odpolední program zahájí prezidentka Business & Professional Women CR Lenka Šťastná rozhovorem o investování žen s Annou Benedikt, producentkou podcastů a autorkou podcastu Prolhaná Anna, který otevírá témata, o nichž se ve společnosti málo mluví. Následovat bude panelová diskuse na téma Co je nového v investování do nemovitostí. Moderovat ji bude právnička Marika Čupa. Prostor bude i pro networking.

Celá akce Women´s FINdependence Day je spojena s oslavou 94 let fungování organizace Business & Professional Women, které svými projekty podporují ekonomickou nezávislost žen ve 100 zemích světa a naplňují tak konkrétní cíle SDGs.

Více informací o akci čtěte na jejím webu

Reklama

Galerie z loňského ročníku: 

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Dalibor Martínek: Jeden hezký příběh končí. Kijonková odešla ze Zásilkovny, bude si užívat peníze

Přečíst článek
video

FreshStart: Firma musí mít tah na bránu, říká investorka Ferancová Bartoňová

Přečíst článek
Jaroslav Havel

Dalibor Martínek: Kdo se postará o majetek vdov po českých boháčích? Hlásí se Havel

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme