Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Partners Banka rozjíždí byznys s online supermarketem Rohlik.cz

Tomáš Čupr
ČTK
Věra Tůmová

Firmy byznysmenů Petra Borkovce a Tomáše Čupra rozjely dlouhodobou spolupráci, která jim má přihrát další klienty. Synergie spočívá v placení kartou Partners na e-shopu Rohlik.cz a odměnách za pravidelné nákupy včetně zvýhodněných bankovních služeb.

Reklama

Spolupráce, kterou nejnověji uzavřeli šéfové společností, Petr Borkovec z Partners a Tomáš Čupr z Rohlik.cz, má oběma firmám přinést další tisíce zákazníků. Obě totiž disponují statisícovým portfoliem klientů a jejich propojení může urychlit růst obou firem i zvýšit počet jejich zákazníků. Zatímco poradci skupiny Partners radí ve finančních otázkách více než 600 tisícům domácností, v Rohlíku už prý nakupuje domácností minimálně milion.

Jaké zvýhodnění má tedy na klienty čekat

Zvýhodnění od obou společností má na klienty čekat v případě, že budou aktivně platit nákupy na e-shopu Rohlik.cz platební kartou od Partners Banky. Pokud zde zákazník takto nakoupí a zaplatí online alespoň dvakrát měsíčně, aktivuje se mu zvýhodněné roční členství Rohlík Premium v hodnotě 2388 korun. To zákazníkovi v e-shopu umožní slevy na vybrané produkty i prioritní dodání čtyř nákupů zdarma každý měsíc.

V bance se klientovi za nákupy v Rohlíku zase na rok aktivují placené balíčky bankovních služeb ve stejné cenové hladině, jako je zvýhodnění v e-shopu, tedy rovněž 2388 korun. „Je jen na zákazníkovi, zda si v Partners Bance vybere balíček Pro dva, nebo rovnou Pro rodinu. Oproti balíčku Pro jednoho, který je zdarma pro všechny a zahrnuje i domácí a evropské platby nebo výběr ze všech bankomatů zdarma, získá navíc řešení pro partnerské i dětské finance a skvělý úrok na spořicím účtu bez podmínek,“ shrnuje zvýhodnění mluvčí banky Tereza Píchalová.

Sazby nejlepších spořicích účtů se točí kolem pěti procent a další poklesy jsou na obzoru

Nejlepší spořicí účty? Sazby nad pět procent už má jen pár bank

V prvním květnovém týdnu Bankovní rada ČNB snížila sazbu o půl procentního bodu na 5,25 procenta a reakce tuzemských bank na sebe nenechala dlouho čekat. Ke snižování sazeb na spořicích účtech už sahá řada bankovních domů. Nejčastěji se sazba zastavuje mezi 4 až 5 procenty. Podívejte se, na kterých spořicích účtech máte nyní šanci na největší zhodnocení svých úspor.

Přečíst článek

Reklama

Šesti největším bankám v Česku letos stoupl čistý zisk o pětinu

Šesti největším bankám v Česku letos stoupl čistý zisk o pětinu

Šestice největších tuzemských bank vydělala v prvním čtvrtletí 2024 celkem 17,9 miliardy korun. O rok dříve to bylo 14,8 miliardy korun, nárůst je tak více než pětinový. Vyplývá to z výsledků bank. Za růstem zisku už podle analytiků nejsou úrokové výnosy, ale vyšší příjmy z poplatků a provizí.

Přečíst článek

Eurové úspory se dají zhodnotit i na spořicím účtu v Česku. Jen ale v jedné bance

Eurové úspory se dají zhodnotit i na spořicím účtu v Česku. Ale jen v jedné bance

Sazby cizoměnových spořicích účtů nejsou v Česku zrovna hitparádou velkého zhodnocení. Až na jednu výjimku vám zhodnotí úspory v eurech téměř nulou. O něco lepší šanci na zhodnocení poskytují spíš termínované vklady v eurech a dalších měnách, které ale zase blokují peníze po řadu týdnů. Podívejte se na náš přehled, kde vám úspory v eurech a dolarech zhodnotí nejlépe a kde úročit úspory úplně banka přestala.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Češi jsou dobří dlužníci. Splácejí lépe než většina Evropanů, říká Michal Straka z agentury Ipsos

Jak nepřijít o své peníze na účtu při ztrátě partnera

Přečíst článek
Placení prstenem

Nákup zaplatíte už i prstenem. Zatím jen od mBank. Víme, s čím přijdou ostatní banky

Přečíst článek
Kreditní karta, ilustrační foto

Opatrnosti není nikdy dost. Jak nastavit platební kartu před zneužitím v cizině?

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme