Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Plán B je nejintimnější, co jsem kdy zazpívala, říká Elizabeth Kopecká

Michal Nosek

Moderátorka a modelka Eva Čerešňáková v pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Tentokrát ve studiu přivítala zpěvačku Elizabeth Kopeckou.

Reklama

Elizabeth Kopecká před třemi lety okouzlila diváky při Česko Slovenské SuperStar. Ve finále dosáhla na stříbrnou příčku. Zpěvačka disponuje velice výraznou barvou hlasu, která je slyšet i v běžném rozhovoru. „Musela jsem navádět taxikáře, jak má jet,“ usmívá se ve studiu, kam dorazila s malým zpožděním.

„Kdybych měla někdy v budoucnu miminko, tak si to díky své práci dokážu časově zorganizovat,“ říká mladá zpěvačka, která se po úspěchu v soutěži věnuje rozvoji svého talentu. „Zatím mě ale více živí natáčení videí, než samotná hudba. Odhaduju to tak šedesát na čtyřicet procent,“ doplňuje.

Láska od malička

Zpěv Elizabeth provází od malička, kdy vyrůstala s maminkou a tetou. Prozpěvovala si v koupelně a za mikrofon jí sloužil hřeben. Zpěv jí sice bavil, ale stále jen jako koníček. Proto se raději věnovala škole. Po gymnáziu pokračovala v humanitních studiích a občas někde zazpívala. Když přišla pozvánka na casting do soutěže, byl to pro ni poslední signál pro změnu kariérní cesty. „Beru to jako zlomový okamžik,“ říká o účasti v SuperStar. 

Od té doby sice již uplynulo několik let, ale Elizabeth se ve světě showbyznysu neztratila, naopak její popularita roste i mezi těmi, kteří jí v soutěži nesledovali. Je velmi aktivní na sociálních sítích, kde s diváky sdílí i své intimnější trable a vysvětluje své texty. 

Reklama

Houslista Pavel Šporcl
video

Pavel Šporcl: Vrcholová hudba je jako vrcholový sport. Bez vytrvalosti a vášně to nejde

Houslista, který dokáže svou hrou přeměnit i největší hudební skeptiky na fandící diváky. A to včetně těch, kteří se obvykle při zvuku houslí cítí jako ryby na suchu. To je hudební virtuos Pavel Šporcl. Dokázal pro klasickou hudbu nadchnout stovky mladých lidí. Ti by se o tomto žánru jinak třeba nikdy nedozvěděli.

Přečíst článek

Plán B

„Je to ta nejvíc intimní věc, co jsem kdy nazpívala, protože jsem ji složila o mém zlomeném srdci, o mé první velké lásce. Pokud si procházíte rozchodem nebo jste zažili zlomené srdce - je to píseň pro vás ode mě. Prošla jsem si tím stejným,” popisuje na Facebooku a Instagramu píseň Plán B, která vyšla na konci března. 

Více se dozvíte v aktuálním díle pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV. Video se spouští v úvodu tohoto článku. Ve formě podcastu ho najdete na vaší oblíbené podcastové platformě. Jsme na Spotify, Google Podcasts i Apple Podcasts. 

Rapperka Sharlota
video

Jsem takový čertík, říká extravagantní zpěvačka Sharlota

Osobnost rapperky Sharloty Blakk (27) charakterizuje hudba, ale i nekonvenční outfity. Hudebnice je díky tomu také úspěšnou influencerkou a díky své kreativitě v oděvní tvorbě uvažuje i o módním návrhářství. Neodmyslitelně k ní patří také bezpočet tetování, která vnímá jako součást své osobnosti. 

Přečíst článek

Štefan Margita a Eva Čerešňáková
video

Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišel Štefan Margita. Ten poradil mladým zpěvákům, jak si nezničit hlas a rozpovídal se o své čtyřicetileté kariéře na operních scénách. Také nechal diváky nahlédnout do byznysu spojeném s operou.

Přečíst článek

Reklama

Související

video

Ve sportu i filmu si dávám vysoké cíle. Proto musím umět přijímat i prohry, říká režisér Petr Jákl

Přečíst článek
František Kinský při rozhovoru pro newstream CLUB
video

VIDEO: Majetek nedědíte pro sebe, spravujete rodinné jmění, říká František Kinský

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme