Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Červnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop vyhrála unikátní ekologická stavba prodejny Penny Market

Nová prodejna Martes obsadila druhé místo
Newstream archiv
Komerční spolupráce

Vítězem červnového kola soutěže Visa Czech Top Shop se stala nová prodejna Penny Market ve Ždírci nad Doubravou. Otevřena byla letos v únoru a je druhou celodřevěnou stavbou společnosti Penny. Využívá moderní technologie pro maximální energetickou soběstačnost a ekologickou šetrnost.

Reklama

Prodejna je kompletně postavena ze dřeva, které je udržitelné a energeticky úsporné. Budova má vlastní fotovoltaickou elektrárnu a díky speciálnímu čerpadlu bude využívat zbytkové teplo z mrazicích a chladicích boxů na potraviny. Nebude tak potřebovat vytápění z vnějších zdrojů. Prodejna nabízí klasický sortiment Penny  Marketu a také prodejnu masa a uzenin

Příroda na prvním místě

V okolí prodejny jsou instalovány ptačí budky, včelín a hmyzí hotel na podporu biodiverzity.  Na parkovišti zákazníci najdou i dobíjecí stanici pro elektromobily. Kromě konceptu a unikátnosti stavby ocenili naši inspektoři vzdušný prostor uvnitř prodejny a velice dobrou navigaci pro nakupující. 

Liberecká prodejna Martes Sport na druhém místě 

Stříbrnou příčku soutěže Visa Czech Top Shop v tomto měsíci obsadila prodejna Martes Sport v Liberci. Prodejna se nachází v OC Nisa Liberec a je jednou ze sedmi českých prodejen společnosti Martes Sport, největší sítě prodejen sportovního vybavení v Polsku. Prodejna nabízí zákazníkům rozsáhlý výběr sportovního vybavení na prodejní ploše téměř 1000 m².

Zelená prodejna Penny ve Skutči

Reklama

Prodejna je určena jak pro profesionální sportovce, tak pro rekreační uživatele, kteří vyhledávají vybavení předních světových značek. Sortiment zahrnuje širokou škálu sportovního oblečení, obuvi a vybavení.I nspektoři ocenili venkovní vizibilitu, široký sortiment i použití moderních technologií a obrazovek na ploše prodejny. 

Třetí místo si odnáší nová prodejna Vodafone v OC Nový Smíchov

Nová prodejna Vodafone se nachází v obchodním centru Nový Smíchov Praze. Naše inspektory zaujal design interiéru prodejny, její intuitivní uspořádání a dobrá venkovní vizaibilita. Ocenili i použití moderních technologií a obrazovek pro prezentaci nabízených služeb a produktů. Další body prodejna získala za profesionální a vstřícný personál, který je připraven poradit s výběrem nového mobilního telefonu nebo tarifu. Prodejna je zcela bezbariérová, což zajišťuje pohodlný přístup pro všechny zákazníky. 

Penny je nově generálním partnerem českého fotbalu

Řetězec PENNY se stal generálním partnerem české fotbalové reprezentace. Navazuje tak na svou dosavadní spolupráci s Fotbalovou asociací ČR (FAČR), která je založena zejména na podpoře mládežnického, regionálního i seniorského fotbalu nebo oblasti e-gamingu. Reprezentace má díky Penny generálního partnera po čtyřleté odmlce. Partnerská smlouva se týká mužské i ženské fotbalové reprezentace.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Středověký Jinonický dvůr obnoví pivovar a změní se v byty. A každý bude originál

Středověký Jinonický dvůr obnoví pivovar a změní se v byty. A každý bude originál

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme