Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jak se stát profesionálem nejen v realitách? Přijďte na Realitní Power Day

Realitní Týden
Se svolením Realitní Týden
 nst
nst

Sdílet, růst a prosperovat - tak zní motto výjimečné události s názvem Realitní Power Day, který se uskuteční 24. října.

Reklama

Den kdy se setká bezprecedentně silná sestava spíkrů, s prémiovým obsahem přednášek, které jinde nebylo možné dosud zažít. To bude třetí ročník události osobního a profesního růstu Realitní Power Day, který se koná 24. října.

Odvaha, nastavení emocionálního self managementu a stát se k tomu hrdinou? K tomu vám pomohou přednášky osobností jako Mark Dzirasa, Pavel Moric, Petr Mára nebo Radim Pařík.

Inspiraci přinesou příběhy profesionálů, majitelů, ředitelů realitních kanceláří, kteří jsou hluboce ponořeni do svých oblastí a nesou svůj vlastní pohled a cennou zkušenost, která vám později možná uspoří i statisíce ve vašem rozletu. 

Jak budovat brand v expertní lokalitě, síla motivace a profesního vývoje nebo neuvěřitelný příběh zmrtvýchvstání obchodního domu Breda v Opavě. Nejenom to, ale i dalších důležitých témat se dotknou osobnosti, která v realitním odvětví přitahují pozornost: Jakub Krčmář, Zdeněk Milfajt, Petr Vopěnka, Jan Bareš nebo Linda Bittová.

Reklama

Všechny přednášky si užijete nerušeně, jejich časy se totiž nepřekrývají.

Více deatilů o akci zde

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Se začátkem školního roku přibývá úrazů, pojišťovny občas řeší i kuriózní případy

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme