Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Scott.Weber přibírá další budovy, nejenom v Praze. Posiluje i v Brně a Ostravě

Kancelářská budova na brněnské třídě Dornych
Se svolením Scott.Weber
Petra Nehasilová
pej

Společnost Scott.Weber vstupuje nejenom do nových budov v Praze, ale i v Ostravě a v Brně. Celkem otevře dalších téměř 17 tisíc metrů čtverečních kancelářských ploch pro více než dva tisíc lidí.

Reklama

Letos na podzim Scott.Weber Workspace rozšíří své prostory na stávající lokalitě Churchill u pražského hlavního nádraží, přičemž využije prostory společnosti Deloitte, a na začátku roku 2025 na lokalitě DOCK v Praze 8.

V příštím roce otevře servisované kanceláře a coworking v novostavbě PernerKa v pražském Karlíně a v budově ORGANICA v Ostravě, v roce 2027 pak v exkluzivní lokalitě Dornych u brněnského hlavního nádraží.

Trh flexibilních kanceláří zahrnuje 146 tisíc metrů čtverečních pronajímatelné plochy, z toho si Scott.Weber Workspace s novými lokalitami ukrojí 58 tisíc metrů čtverečních.

Reklama

„Do konce roku plánujeme podepsat ještě další tři výjimečné lokality flexibilních kancelářských prostor a coworkingu, které představují dodatečných 12 500 metrů čtverečních. Tím Scott.Weber Workspace naroste na 20 lokalit o celkové pronajímatelné ploše přesahující 70 tisíc metrů čtverečních,“ říká Adam Zvada, CEO a zakladatel Scott.Weber Workspace.

Natáčení podcastu s Adamem Zvadou

Ceny nájmů kanceláří v Praze letí nahoru, říká Adam Zvada ze Scott.Weber

Adam Zvada založil v době celosvětové finanční krize, na přelomu let 2008 a 2009 vlastní firmu. Nazval ji Scott.Weber. Z trochu dětinských důvodů, spojil název ze jména firmy, na jejímž kole jezdil, a z názvu firmy, na jejíchž grilech si doma dělali stejky. Což už je v případě této firmy poněkud vousatá legenda.

Přečíst článek

Cílem společnosti podle Zvady je vytvořit pro své klienty vysoce profesionální a personalizované služby a také širokou škálu vybavení.

„Děláme něco podobného, jako je hotel na klíč. Pronajímáme si dlouhodobě vhodné kanceláře z hlediska dostupnosti a občanské vybavenosti. Moderní prostory, kterým vytváříme design,“ říká Zvada.

Jeho společnost dělá vše od návrhu budoucí podoby kanceláří přes vlastní dotváření vnitřních prostor až po jejich provoz a následné služby klientům. Nejdůležitější je podle něj servis, který jsou schopni nájemníkům nabídnout.

Sambuca di Sicilia

Italové zdražili. Za dům už chtějí tři eura

Výprodej historických domů na Sicílii pokračuje. Městečko Sambuca di Sicilia tentokrát nabízí 12 domů.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Rekonstrukce paláce Savarin je u konce.

Každý centimetr rekonstrukce barokního Savarinu hlídali památkáři. Jak to dopadlo?

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme