Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Vychází další číslo magazínu Realitní Club, hlavním tématem jsou pozemky

Vychází další číslo magazínu Realitní Club, hlavním tématem jsou pozemky
Newstream
 nst
nst

Na titulní straně podzimního čísla magazínu Realitní Club, které právě vychází, je jeden z nejznámějších tuzemských developerů Marcel Soural. Jeho skupina Trigema staví v Praze, široce se rozkročila i do regionů.

Reklama

„K Monínci a Samotám Trigema přikoupila Rokytnici. Populární horské středisko chce Marcel Soural modernizovat tak, aby se kvalitou přiblížilo polské straně Krkonoš. Kromě apartmánových domů chce na místě tamního brownfieldu postavit i kongresový hotel. Pokud se mu to podaří, bude úplně prvním v Krkonoších,“ říká Petra Nehasilová z Newstreamu, který magazín Realitní Club vydává dvakrát do roka.

Leitmotivem aktuálního vydání jsou pozemky. V hlavním tématu je řešil Dalibor Martínek: „Pozemky jsou hodnota, která se tradičně neprodává. To ví každý sedlák. Cena každého pozemku neustále roste. Proto je tak těžké pro nové investory získat nové pozemky. Kdo drží les, pole nebo dokonce stavební pozemek, je pán. Kdo ho nemá, je kmán,“ dodává spoluautor magazínu i stejnojmenného podcastu.

Musil z Penty: Zacelíme jizvy v centru Prahy

David Musil pracuje v Pentě na realitních projektech už šestnáct let. Dřív byl jeho šéfem Petr Palička, ale od července jeho roli Musil převzal. Stal se výkonným šéfem Penta Real Estate.

Přečíst článek

V magazínu se dočtete i to, proč je dobré bydlet v Kladně, jaké je to stavět kostel nebo jaké jsou aktuální designové trendy.

Reklama

Realitní Club je multiplatformní projekt, který zahrnuje kromě magazínu a rubriky na newstream.cz také eventy a diskusní setkání pod hlavičkou klubu a stejnojmenný úspěšný podcast, který moderují Petra Nehasilová a Dalibor Martínek.

Další číslo magazínu Realitní Club vyjde na jaře 2025. Aktuální číslo je k dostání u dobrých prodejců a také online či jako předplatné na SENDu. Digitální verze magazínu je k dostání na newstream.cz. 

Newstream.cz je byznysový web, který vznikl v červenci 2021 a vydává jej Newstream Agency. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, zprávy z firem, financí, realit a chytrého lifestylu včetně rozhovorů, komentářů, reportáží, videí, podcastů a videorozhovorů. Pořádá odborné a společenské eventy. Vedle tištěného magazínu Realitní Club vydává Newstream Agency také byznysově-lifestylový magazín s názvem Newstream CLUB.

Obálka magazínu Newstream CLUB 5

Vychází podzimní Newstream CLUB. S Radimem Paříkem, Christinou Meinl nebo Lubomírem Typltem

Jak zůstat relevantní i v nadcházejících letech? Jak se udržet v kondici a jak vytvářet dlouhodobou hodnotu? Nejdůležitější témata současnosti pohledem řady významných osobností českého byznysu, veřejného dění i umění nabízí podzimní magazín Newstream CLUB. Radim Pařík vysvětluje, proč je vyjednávání novou dovedností pro 21. století a Christina Meinl, dědička slavného kávového impéria připomíná, jak je v byznysu důležité neustále se adaptovat.

Přečíst článek

MUDr. Karolína Velebová

Lékařka olympioniků Karolína Velebová: Smiřme se s tím, že stárneme

Patří k nejlepším lékařkám pohybového aparátu u nás. A když se některému vrcholovému sportovci něco přihodí, pravděpodobně skončí v její ordinaci. Karolína Velebová založila kliniku Body Solution Clinic. Jak těžké je v Česku podnikat v oblasti zdravotní péče? A proč může být podzim velmi nebezpečný pro amatérské sportovce? Na to odpovídá prestižní lékařka v rozhovoru pro magazín Newstream CLUB.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme