Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

botox - informace o tématu

L'Oréal jde do byznysu s injekčními přípravky proti vráskám

L'Oréal jde do byznysu s injekčními přípravky proti vráskám

Francouzský kosmetický gigant L'Oréal koupí desetiprocentní podíl ve švýcarské kosmetické firmě Galderma, která se zaměřuje na produkty pro péči o pleť. L'Oréal se snaží získat podíl na rychle rostoucím trhu s kosmetickými produkty podávanými injekčně. Tržní hodnota podílu podle páteční závěrečné ceny akcií činí 1,6 miliardy švýcarských franků (43,4 miliardy korun).

Přečíst článek
Reklama

News box

Čistý zisk Monety Money Bank za první tři čtvrtletí letošního roku 📈 stoupl meziročně o 6,6 procenta na 4,2 miliardy korun. Provozní výnosy vzrostly o 4,6 procenta na 9,5 miliardy korun. Provozní náklady zůstaly stabilní a činily 4,2 miliardy korun. 
Více než tisíc let stará bronzová soška gazely s arabským nápisem byla ve středu vydražena za 4️⃣,2️⃣ milionu britských liber (přibližně 125 milionů korun) v londýnské aukční síni Sotheby's. Dokonale zachovaná soška byla v nabídce aukce islámského a indického umění, napsal server The National. Kupec je anonymní.
Sněmovna v úvodním kole  schválila příjmy, výdaje a schodek státního rozpočtu na příští rok. Schválený schodek se má proti novelizovanému rozpočtu na letošní rok snížit o 41 miliard korun na 241 miliard korun. Příjmy se proti letošnímu rozpočtu zvyšují o 146 miliard korun a výdaje se proti upravenému rozpočtu zvyšují o 105 miliard korun.
Americký výrobce čipů Wolfspeed odložil na neurčito plány na výstavbu 🏭 továrny v Německu. Informovala o tom média s odvoláním na prohlášení podniku a vyjádření premiérky německé spolkové země Sársko Anke Rehlingerové. Rozhodnutí je podle listu Financial Times další ránou pro snahu kancléře Olafa Scholze vytvořit z Německa velmoc ve výrobě čipů.
Reklama
Reklama
Doporučujeme