Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Chris Voss - informace o tématu

Chris Voss přednáška 01 Konference Lídři budoucnosti

Experti: skutečný lídr musí umět vyjednávat, ale být i oporou pro svůj tým

Mít fungující kvalitní tým je základ. Je třeba se nebát ani výzev, chyb, vzdělávat se a být pro vlastní tým oporou. To jsou principy, které dnes pomáhají nejlepším lídrům, nejen aby se jejich firmám dařilo, ale aby díky tomu zlepšovali i život celé společnosti. Shodli se na tom experti z byznysu a neziskové sféry i s nejznámějším hlavním vyjednavačem FBI Chrisem Vossem a prezidentem Asociace vyjednavačů Radimem Paříkem, se kterými přednášeli na konferenci Lídři budoucnosti v Lobkowiczkém paláci na Pražském hradě. Newstream.cz byl mediálním partnerem akce.

Přečíst článek
Reklama

News box

Inflace v Česku v září mírně 📈 zrychlila. Spotřebitelské ceny meziročně stouply o 2,6 procenta po srpnovém růstu o 2,2 procenta. Vývoj ovlivnily hlavně ceny potravin a pohonných hmot. Vyplývá to z informací na webu Českého statistického úřadu (ČSÚ). Ve srovnání se srpnem ale ceny v září klesly o 0,4 procenta. Analytici podobný vývoj očekávali.
Náměstek pražského primátora Zdeněk Hřib  bude kandidovat na předsedu Pirátů. Chce, aby Piráti byli liberální středovou stranou a prosazovali politiku zaměřenou na problémy běžných lidí. 
Americká společnost OpenAI, která se zabývá umělou inteligencí a která stojí za chatovacím robotem ChatGPT, očekává v nejbližších letech miliardové ztráty. Se ziskovým hospodařením počítá až v roce 2029, kdy by tržby měly dosáhnout 1️⃣0️⃣0️⃣ miliard dolarů (2,3 bilionu korun). S odvoláním na firemní dokumenty to napsal server The Information.
Ukrajinské drony podnikly v noci na dnešek nálet na předměstí Majkopu v autonomní Adygejské republice na jihu Ruska. Úřady podle šéfa republiky Murata Kumpilova kvůli požáru evakuují obyvatele vsi Rodnikovo. Terčem náletu bylo podle sociálních sítí nedaleké ✈️ vojenské letiště, ze kterého podle zveřejněných záběrů stoupal dým, uvedl server BBC News.
Na americkou Floridu udeřil hurikán Milton. Když bouře dorazila na pevninu, měla sílu hurikánu třetí kategorie z pětistupňové škály s odhadovanou maximální rychlostí větru kolem 1️⃣9️⃣5️⃣ kilometrů v hodině, oznámilo Národní hurikánové středisko. Stanice CNN a BBC později informovaly, že živel nad Floridou zeslábl na hurikán druhé kategorie, ale zůstává nebezpečný. 
Chyby ve výdajích z rozpočtu Evropské unie se v roce 2023 opět výrazně 📈 zvýšily. Míra chybovosti byla 5,6 procenta, v roce 2022 to přitom bylo 4,2 procenta. Vyplývá to z výroční zprávy Evropského účetního dvora (EÚD), která byla dnes zveřejněna. Jak řekl člen dvora za Českou republiku Jan Gregor, dvůr během auditu za loňský rok odhalil rovněž dvacet případů podezření z podvodu.
Slovenský prezident Peter Pellegrini ve čtvrtek odpoledne přijme demisi ministryně zdravotnictví Zuzany Dolinkové a jmenuje do čela resortu dosavadního tajemníka ministerstva hospodářství 👨 Kamila Šaška. Toho nominoval předseda vládní strany Hlas-SD a ministr vnitra Matúš Šutaj Eštok, premiér Robert Fico ze strany Směr-sociální demokracie návrh předal hlavě státu. 
Reklama
Reklama
Doporučujeme