Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Galderma - informace o tématu

L'Oréal jde do byznysu s injekčními přípravky proti vráskám

L'Oréal jde do byznysu s injekčními přípravky proti vráskám

Francouzský kosmetický gigant L'Oréal koupí desetiprocentní podíl ve švýcarské kosmetické firmě Galderma, která se zaměřuje na produkty pro péči o pleť. L'Oréal se snaží získat podíl na rychle rostoucím trhu s kosmetickými produkty podávanými injekčně. Tržní hodnota podílu podle páteční závěrečné ceny akcií činí 1,6 miliardy švýcarských franků (43,4 miliardy korun).

Přečíst článek
Reklama

News box

Průmyslově-technologická skupina Czechoslovak Group (CSG) podnikatele 👨 Michala Strnada koupila na severozápadě Německa průmyslový park s výrobou nitrocelulózy potřebné pro produkci trhavin a střelného prachu. Hodnota transakce se pohybuje v řádu stovek milionů eur.
Čistý zisk Monety Money Bank za první tři čtvrtletí letošního roku 📈 stoupl meziročně o 6,6 procenta na 4,2 miliardy korun. Provozní výnosy vzrostly o 4,6 procenta na 9,5 miliardy korun. Provozní náklady zůstaly stabilní a činily 4,2 miliardy korun. 
Více než tisíc let stará bronzová soška gazely s arabským nápisem byla ve středu vydražena za 4️⃣,2️⃣ milionu britských liber (přibližně 125 milionů korun) v londýnské aukční síni Sotheby's. Dokonale zachovaná soška byla v nabídce aukce islámského a indického umění, napsal server The National. Kupec je anonymní.
Sněmovna v úvodním kole  schválila příjmy, výdaje a schodek státního rozpočtu na příští rok. Schválený schodek se má proti novelizovanému rozpočtu na letošní rok snížit o 41 miliard korun na 241 miliard korun. Příjmy se proti letošnímu rozpočtu zvyšují o 146 miliard korun a výdaje se proti upravenému rozpočtu zvyšují o 105 miliard korun.
Americký výrobce čipů Wolfspeed odložil na neurčito plány na výstavbu 🏭 továrny v Německu. Informovala o tom média s odvoláním na prohlášení podniku a vyjádření premiérky německé spolkové země Sársko Anke Rehlingerové. Rozhodnutí je podle listu Financial Times další ránou pro snahu kancléře Olafa Scholze vytvořit z Německa velmoc ve výrobě čipů.
Reklama
Reklama
Doporučujeme