Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

prodej historických nemovitostí - informace o tématu

Zámek v Souticích na Benešovsku je na prodej.

Zámek kousek od Kutné Hory je na prodej. Stojí míň než byt v Praze

Soutice se nachází na rozhraní okresů Kutná Hora a Benešov. Okraj obce protíná silnice vedoucí z dálnice D1 do Zruče nad Sázavou. I to dělá z tamního zámku atraktivní nemovitost. Chráněná kulturní památka s pozemkem o rozloze 50 tisíc metrů čtverečních je nyní na prodej.

Přečíst článek
Reklama

News box

Odklad nadcházejících krajských a senátních voleb by byl  neproveditelný bez nouzového stavu a změny zákona. Takové řešení by přineslo mnoho právních problémů a ohrozilo legitimitu voleb, uvedla předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09). Vláda v pondělí večer rozhodla, že se volby v pátek a v sobotu uskuteční.
Ztráty obrněné techniky, která by měla ruské pěchotě otevřít cestu do ukrajinských měst a vesnic, přesáhly 🔟 tisíc kusů. Při tomto tempu ztrát by Rusko přibližně za rok mohlo přijít o schopnost zásobovat bojující armádu nezbytným množstvím techniky, upozornil server The Moscow Times, zakázaný ruskými úřady.
Mezinárodní humanitární organizace Lékaři bez hranic (MSF) oznámila, že po 32 letech musela  ukončit svou činnost v Rusku. Stalo se tak poté, co jí ruské ministerstvo spravedlnosti v létě zrušilo registraci, bez které pobočky zahraničních nevládních organizací nesmějí v Rusku působit, uvedl list Kommersant. 
Reklama
Reklama
Doporučujeme