Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

prodej zámku - informace o tématu

Zámek Štiřín

Nezájem. Aukce zámku Štiřín za 3,3 miliardy zkrachovala

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) zrušil elektronickou aukci středočeského zámku Štiřín. Žádný zájemce nesložil požadovanou dražební kauci 30 milionů korun, plyne z údajů na webu aukce. Majetkový úřad nabídl zámek k prodeji s vyvolávací cenou 3,3 miliardy korun.

Přečíst článek
Reklama

News box

V Moravskoslezském kraji zůstává v evakuačních centrech po ničivých povodních 5️⃣6️⃣0️⃣ lidí, kteří se stále nemohli vrátit do svých domovů. Z nich 400 je v Ostravě, řekl hejtman Josef Bělica (ANO). V kraji bylo během povodní evakuováno přes 12 tisíc lidí, většina z nich šla k příbuzným. Policie v regionu zaznamenala další tři případy rabování, celkem jich už je šest.
Polský premiér Donald Tusk  varoval před „neopodstatněnou úlevou“ v souvislosti s očekávanou povodňovou vlnou ve Vratislavi a uvedl, že je stále příliš brzy na to, aby bylo možné prohlásit záplavy za překonané. Starosta dolnoslezské metropole Jacek Sutryk mezitím uvedl, že očekává kulminaci hladiny Odry na úrovni 650 centimetrů. 
U Tržnice v Karlových Varech ráno po nehodě spadl 🚌 autobus z mostu do železničního kolejiště. Pádu podle dopravních informací předcházela srážka s osobním autem. Na místě zasahují všechny složky záchranného systému. 
Jižní Korea je přesvědčena, že dokáže 🤝 překonat jakékoliv překážky v projektu stavby dvou nových bloků v jaderné elektrárně Dukovany, a to včetně žalob neúspěšných uchazečů v českém jaderném tendru. Před dnešním začátkem návštěvy České republiky to agentuře Reuters sdělil prezident východoasijské země Jun Sok-jol.
Povodně v Česku již mají 5️⃣ oběť. Bez dalších podrobností to dnes večer v debatě na CNN Prima News řekl ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). Nadále se podle něj pohřešuje osm lidí. Čtvrtou obětí se stala sedmdesátiletá žena, jejíž tělo nalezli policisté v Kobylé nad Vidnavkou na Jesenicku.
Reklama
Reklama
Doporučujeme