Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

výluky - informace o tématu

Nejčastější chyby, které Češi dělají u životního pojištění. Neděláte je taky?

Špatně sjednané životní pojištění se pozná nejčastěji až v okamžiku, kdy dojde k pojistné události a klient potřebuje peníze z pojistky. Tato situace je podle poradců ze společností Partners a Broker Consulting v Česku běžnějším problémem, než by se mohlo zdát. Ověřte si, zda některé z těchto nejčastějších chyb neděláte i vy, dokud je čas to v pojistce ještě upravit.

Přečíst článek
Reklama

News box

Maďarsko požádá o trvalou výjimku z nově dohodnutých pravidel migrační a azylové politiky, která mají v Evropské unii vstoupit v platnost do poloviny roku 2026. Řekl to maďarský ministr pro unijní záležitosti János Bóka, podle kterého si 🛑 omezení nelegální migrace žádá „drastické“ kroky. Vyjádření přišlo jen několik hodin poté, co o výjimku požádalo Nizozemsko.
V Moravskoslezském kraji zůstává v evakuačních centrech po ničivých povodních 5️⃣6️⃣0️⃣ lidí, kteří se stále nemohli vrátit do svých domovů. Z nich 400 je v Ostravě, řekl hejtman Josef Bělica (ANO). V kraji bylo během povodní evakuováno přes 12 tisíc lidí, většina z nich šla k příbuzným. Policie v regionu zaznamenala další tři případy rabování, celkem jich už je šest.
Polský premiér Donald Tusk  varoval před „neopodstatněnou úlevou“ v souvislosti s očekávanou povodňovou vlnou ve Vratislavi a uvedl, že je stále příliš brzy na to, aby bylo možné prohlásit záplavy za překonané. Starosta dolnoslezské metropole Jacek Sutryk mezitím uvedl, že očekává kulminaci hladiny Odry na úrovni 650 centimetrů. 
U Tržnice v Karlových Varech ráno po nehodě spadl 🚌 autobus z mostu do železničního kolejiště. Pádu podle dopravních informací předcházela srážka s osobním autem. Na místě zasahují všechny složky záchranného systému. 
Jižní Korea je přesvědčena, že dokáže 🤝 překonat jakékoliv překážky v projektu stavby dvou nových bloků v jaderné elektrárně Dukovany, a to včetně žalob neúspěšných uchazečů v českém jaderném tendru. Před dnešním začátkem návštěvy České republiky to agentuře Reuters sdělil prezident východoasijské země Jun Sok-jol.
Povodně v Česku již mají 5️⃣ oběť. Bez dalších podrobností to dnes večer v debatě na CNN Prima News řekl ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). Nadále se podle něj pohřešuje osm lidí. Čtvrtou obětí se stala sedmdesátiletá žena, jejíž tělo nalezli policisté v Kobylé nad Vidnavkou na Jesenicku.
Reklama
Reklama
Doporučujeme