Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hledaný výraz: biohacking

News box

Vzácný rukopis Malého prince 🤴 je na prodej za 1,25 milionu dolarů 💲(29 milionů korun). Knihkupectví v Londýně dílo plánuje prodat na každoročním listopadovém veletrhu umění Abu Dhabi Art v SAE. Kniha od francouzského spisovatele Antoina Saint-Exupéryho obsahuje jeho kresby a ručně psané opravy. Knihkupci ji označují za "literární poklad", i proto, že na světě existují jenom dvě další podobná vydání slavného příběhu, píše Reuters.
Kandidátka demokratů na prezidentku USA Kamala Harrisová se na čtvrtečním předvolebním mítinku v Georgii, který přilákal na 20 tisíc lidí, těšila podpoře rockové legendy Bruce Springsteena, baviče Tylera Perryho i exprezidenta Baracka Obamy. Celebrity se snaží mobilizovat Američany necelé dva týdny volbami 🗳, v nichž se očekává mimořádně těsný souboj současné viceprezidentky s bývalým prezidentem.
Posílit 💪 konkurenceschopnost Evropské unie, dělat vše pro to, aby unijní lídři neztratili podporu obyvatel EU a zároveň více komunikovat se zbytkem světa. Takové výzvy do budoucna vidí končící předseda Evropské rady Charles Michel. V rozhovoru s novináři také zdůraznil, že EU musí také urychlit vojenskou i finanční pomoc Ukrajině.
Generální tajemník OSN António Guterres včera na závěř summitu rozvíjejících se ekonomik BRICS v ruské Kazani vyzval šéfa Kremlu Vladimira Putina k míru na Ukrajině. Následně se s Putinem sešel na bilaterální schůzce, na jejímž závěru si s Putinem potřásl rukou 🤝. Za účast na vrcholném jednání s Putinem kritizovala Guterrese nejen Ukrajina, ale také například vdova po předákovi ruské opozice Alexeji Navalném Julija Navalná.
Reklama
Doporučujeme