Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Inovativní sprchové kouty DIVERA a sprchové vaničky od RONAL: Synonymum pro styl, bezpečnost a pohodlí

Inovativní sprchové kouty DIVERA
DIVERA
Komerční spolupráce

Sprchové kouty a vaničky od společnosti RONAL představují vrchol v oblasti koupelnového designu a funkčnosti. V tomto článku se podíváme na řadu sprchových koutů DIVERA a kompletní nabídku sprchových vaniček, které společnost nabízí, s detailními popisy jednotlivých modelů.

Reklama

Sprchové kouty DIVERA

Řada DIVERA od RONAL je špičkovým příkladem moderního designu a inovativních technologických řešení v oblasti sprchových koutů. Tato řada je speciálně navržena tak, aby vyhovovala nejrůznějším požadavkům na funkčnost, estetiku a snadnou instalaci, což ji činí ideální volbou pro různé typy koupelen, od malých po velké rodinné prostory.

Klíčové vlastnosti řady DIVERA

Flexibilní design

DIVERA nabízí široký výběr rozměrů a konfigurací, včetně možností pro rohové, nikové nebo volně stojící instalace. Tato flexibilita umožňuje zákazníkům přizpůsobit kout přesně svým potřebám a rozměrům koupelny.

Inovativní materiály a povrchové úpravy

Reklama

Sprchové kouty DIVERA jsou vybaveny tvrzeným bezpečnostním sklem, které zajišťuje vysokou odolnost proti nárazu.

Barvy a provedení

DIVERA je dostupná v různých barevných provedeních rámu, včetně moderních matných a lesklých finišů jako černá matná, bílá matná, zlatá lesklá a novější Gold brushed. Tato variabilita umožňuje zákazníkům vybrat si styl, který nejlépe odpovídá celkovému designu jejich koupelny.

Snadná instalace a údržba

Dveře a stěny DIVERA jsou navrženy tak, aby podporovaly rychlou a snadnou instalaci. Integrované panty a inovativní způsoby montáže zaručují, že instalace je nejen rychlá, ale i stabilní a dlouhotrvající. Díky designovým prvkům jako jsou vyklápěcí nebo posuvné dveře je čištění snadné a intuitivní.

Ergonomie a bezpečnost

RONAL klade velký důraz na ergonomii a bezpečnost. Sprchové kouty DIVERA mají široké vstupní otvory pro pohodlný přístup, což je ideální pro rodiny s dětmi nebo seniory. Přizpůsobení jako je bezbariérový přístup jsou také možné, což DIVERA činí univerzálně přístupnou volbou.

Řada DIVERA tedy skvěle reprezentuje závazek společnosti RONAL k inovacím, kvalitě a designu, a stává se tak jednou z nejpopulárnějších volbě pro moderní koupelny.

Sprchové vaničky RONAL

RUG

Sprchová vanička RUG je známá svou robustností a dlouhou životností. Je vyrobena z kompozitního materiálu, který zajišťuje vysokou odolnost proti poškození a snadnou údržbu. Nabízíme ji v několika barevných provedeních, včetně moderního šedého betonu.

AIR

Vanička AIR přináší lehkost a minimalismus s ultra tenkým designem. Je ideální pro koupelny, kde je kladen důraz na moderní vzhled a jednoduchost. Vanička je dostupná ve více rozměrech a barvách, včetně elegantního antracitu.

CALCE

CALCE je inspirována přírodním kamenem a nabízí jedinečnou texturu a vzor, který dodává koupelně luxusní vzhled. Vanička je extrémně odolná proti škrábancům a snadno se udržuje.

DUNE

DUNE odráží krásu přírodních dun s jemným vlnitým designem, který je nejen esteticky přitažlivý, ale také praktický pro bezpečný vstup a výstup ze sprchy.

ROCKER

Vanička ROCKER kombinuje moderní design s vysokou funkčností. Je vyrobena z materiálu odolného proti poškrábání a je ideální pro frekventovaně používané koupelny.

CINCO

CINCO představuje inovativní pětiúhelníkový design, který je perfektní pro nekonvenční prostorová řešení. Vanička je k dispozici v několika barevných variantách, včetně moderní matné černé.

PLANOR

PLANOR je synonymem pro eleganci a minimalismus. Její hladký, bezšvový design je snadno kombinovatelný s různými styly koupelen a nabízí maximální pohodlí při používání.

LIVADA

Vanička LIVADA přináší pocit přírodního kamene s jemnou texturou, která je příjemná na dotek a zároveň snadná na údržbu. Její unikátní design a materiálové provedení přidávají každé koupelně na eleganci.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme