Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Julius Meinl Living s rezidencí v Praze uspěl. Zakládá fond pro ty, kteří se chtějí podílet na expanzi konceptu

Apartmánový hotel Julius v Praze
Julius
Michal Nosek

Julius Prague je hotel, který nabízí apartmánové pokoje s vlastní kuchyní a velkými úložnými prostory. Proto je vhodný i pro dlouhodobý pobyt klientů. „K hostům stabilně patří američtí filmaři, kteří se zde ubytují na celou dobu natáčení,“ říká ke klientům ředitel rezidence Martin Švehla.

Reklama

Pětihvězdičkový koncept láká klienty i nadstandardními službami i adresou v centru města. „Hosté mohou využít komfort a soukromí apartmánu včetně objednávek formou QR kódu, na druhou stranu ale mají vždy k dispozici hotelovou restauraci a nadstandardní, byť zredukované hotelové služby, jako jsou zasedací místnosti, konferenční prostory nebo hotelová prádelna či fitness,“ popisuje nabídku Švehla. 

Letitá tradice

Za projektem Julius Prague stojí rodina Julia Meinla s více než 160letými zkušenostmi v podnikání v oblastech financí a nemovitostí ve střední Evropě. Letos v dubnu uplynulo 200 let, co se v rodině pekařského mistra v Kraslicích nedaleko Karlových Varů narodil muž, jenž proslul jako inovátor v pražení kávy. Julius Meinl, toho jména první. Původně obchodník s indigem a komisním zbožím položil základy rodinné ságy obchodníků, podnikatelů a investorů, kteří v Evropě definovali pojem gurmánské potraviny.

Šestá generace

V současné době na rodovou tradici navazuje Julius Meinl VI. čtyřicátník z Lince, který po studiích na prestižních univerzitách získal praxi ve finančnictví a nyní vede segment luxusních hotelových rezidencí prostřednictvím společnosti Julius Meinl Living

Reklama

Four Seasons Houston

Recenze: Four Seasons Houston během pobytu hostům zapůjčí i značkové kabelky

Houstonský Four Seasons v byznysovém centru města přitahuje vybíravé obchodní cestující během týdne a turisty objevující dlouho přehlížené texaské město o víkendech. Hotel nabízí řadu vychytávek včetně bezplatného zapůjčení luxusních kabelek během pobytu, tvorby vlastního parfému nebo „tajný“ bar.

Přečíst článek

„Skupina vlastní, developuje a provozuje nemovitosti jako luxusní hotelové rezidence, které nabízejí velký prostor a flexibilitu krásně zařízených apartmánů, spolu s mnoha službami, které obvykle poskytují pouze špičkové hotely. Kromě Prahy provozujeme další hotel Escala Hotel & Suites v Budapešti a otevření nové hotelové rezidence The Julius se 158 pokoji bude brzy následovat v Bukurešti,“ říká o aktivitách své společnosti, která chce budovat další hotely v hlavních politicko-ekonomických centrech Evropy.

Další byznysové plány

Vizí společnosti Julius Meinl Living je během následujících let získat a provozovat další rezidence pod značkou The Julius. „Zatímco první nemovitosti byly pořízeny ve středoevropských metropolích, další fázi expanze chce skupina zaměřovat na západoevropská města, jako jsou Řím, Londýn, Brusel, Frankfurt, Dublin, Ženeva nebo Barcelona,“ plánuje Julius VI. I proto letos v září vznikl The Julius Fund, nový fond kvalifikovaných investorů, který přináší příležitost podílet se na expanzi tohoto konceptu.

Hotel Mandarin Oriental Prague. Výhled na Hradčany za šedesát tisíc

Malostranský hotel Mandarin Oriental Prague nabízí unikátní prezidentské apartmá s výhledem na Pražský hrad. Cena začíná na zhruba 60 tisících korun za noc. 

Přečíst článek

Za dva roky provozu do pražské hotelové rezidence Julius přijížděli hosté nejčastěji ze Spojených států, Německa a Velké Británie. Přibližně polovina hostů si rezervuje pobyty na jednu až tři noci, zatímco každý desátý host zůstává déle než měsíc. 

Hotel Julius Prague má na Booking.com hodnocení 9,4 a obsazenost se dlouhodobě drží nad 75 procenty. „V současné době jsme prakticky úplně zadaní,“ uzavírá Švehla.

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Podcast Realitní Club s Pavlou Čapkovou

Pohádkový příběh na Slapech. Vzniká tam pod vedením mladé developerky čtyřicet luxusních apartmánů

Přečíst článek
Prezidentské apartmá hotelu Four Seasons

Jen pro vyvolené. Luxusní apartmány mají perfektní výhled na pražské dominanty

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme