Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Květnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop ovládly vůně

Květnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop ovládly vůně
místoprodeje.cz, užito se svolením
 nst
nst

Květnové kolo soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop ovládla prodejna medových dortů Marlenka ve Frýdku Místku. Vůně medu a čerstvé kávy hrají na smysly nejen inspektorů soutěže. Také druhou oceněnou prodejnou se line vůně. Je jím totiž parfumerie. Třetí oceněnou prodejnou je pak ekofarma. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Reklama

Medové aroma

Návštěvnické centrum Marlenka ve Frýdku-Místku nabízí pohled do výroby slavných medových dortů a kuliček Marlenka, které jsou vyráběny podle tradiční arménské receptury. Centrum zahrnuje prohlídky výrobního procesu, výklad o historii společnosti a ochutnávku.

Součástí návštěvnického centra je také kavárna Marlenka Café, kde mohou návštěvníci vyzkoušet originální kávu a čerstvé medové dobroty. Po prohlídce je možné nakoupit si sladkou zásobu na doma v přilehlém obchůdku.

V prodejně najdete i exkluzivní produkty, které jsou k dostání pouze zde, jako je například originální med Marlenka nebo vlastní zrnková káva. Inspektoři soutěže ocenili i design prodejny, který evokuje včelí úl. Novinkou návštěvnického centra je lesopark, který návštěvníkům poskytuje prostor pro relaxaci a procházky.

Vůně květin, citrusů i koření

Druhé místo v květnovém kole soutěže Visa Czech Top Shop obsadil unikátní koncept česko-slovenské rodinné parfumerie Fann Beauty. Dvoupatrový prostor v Ehlenově domě na Jungmannově náměstí v Praze spojuje tradiční parfumerii s moderním concept storem. V prvním patře najdou zákazníci klasickou nabídku parfumerie, na kterou jsou zvyklí.

Reklama

Ve druhém patře jde ovšem Fann mnohem dále a pro své zákazníky si připravili luxusní prostředí se širokou škálou služeb v oblasti ošetření pleti. Prodejna se pyšní se unikátním LED schodištěm a dekorativními prvky z ručně zpracované mosazi, které dodávají prostoru luxusní atmosféru. Součástí je VIP zóna s individuálním poradenstvím a analýzou stavu pokožky​. Prostor ve určený i pro pořádání různých eventů a promoakcí.

Prodejna se pyšní se unikátním LED schodištěm a dekorativními prvky z ručně zpracované mosazi, které dodávají prostoru luxusní atmosféru. místoprodeje.cz, užito se svolením

Biopotraviny od Berouna

Prodejna Archa společnosti Country Life v Nenačovicích u Berouna obsadila v květnovém kole soutěže Visa Czech Top Shop třetí místo. Country Life je českým průkopníkem biopotravin, kdy v roce 1991 přinesli první potraviny v bio kvalitě na náš trh. Prodejna Archa se nachází v sídle společnosti, kde kromě obchůdku najdete i jejich vlastní ekofarmu a biopekárnu.

Nabízí zde široký sortiment biopotravin, přírodní kosmetiku a ekologickou drogerii. Kromě toho zde prostřednictvím školícího střediska šíří osvětu, pořádají workshopy a programy zaměřené na zdravou výživu a udržitelnost​​. Ekocentrum vzniklo přestavbou bývalého kravína, budovy jsou nízkoenergetické a pasivní, využívající přírodní materiály a obnovitelné zdroje energie​.

Ekocentrum vzniklo přestavbou bývalého kravína. místoprodeje.cz, užito se svolením

Prodejna Kytary.cz získává březnové ocenění Visa Czech Top Shop

Prodejna Kytary.cz získává ocenění Visa Czech Top Shop

V jarním kole soutěže Visa Czech Top Shop vyhrála prodejna společnosti Kytary.cz. Koncept prodejny, kterou najdete v pražských Modřanech, vytváří z tohoto místa opravdový ráj pro všechny milovníky hudby. Ocenění převzal spolumajitel a CEO společnosti Kytary.cz Jan Pils z rukou Kateřiny Pauzarové, Senior Account Managerky ve společnosti Visa, a Markéty Němcové, Country Managerky soutěže Visa Czech Top Shop. K gratulacím se přidal také zástupce EVO Payments Tomáš Melichar a Marek Růžička ze společnosti Bank ID.

Přečíst článek

Drogerie hebe v Galerii Harfa se kvalifikovala do finále soutěže nejlepších prodejen

Tuzemský trh s rychlou módou už polské řetězce ovládly, teď se snaží prorazit s kosmetikou a drogistickým zbožím. Řetězec hebe, který už má v Polsku přes 300 obchodů, se pokouší dobýt Česko. Po spuštění online obchodu nyní odstartoval expanzi do velkých obchodních center v Praze. První prodejnu otevřel v Galerii Harfa, druhou pak v OC Černý Most. A právě první zmíněná prodejna bodovala v únorovém kole soutěže Visa Czech Top Shop a kvalifikovala se tak do finále soutěže nejlepších maloobchodních prodejen v ČR. Nyní si zástupci prodejny na slavnostním předání převzali plaketu pro únorového vítěze.

Přečíst článek

Zahradnictví z Valmezu učí Čechy pěstitelství. A boduje v soutěži prodejen

Prodávají muškáty, čerstvou kávu i farmářské potraviny. Zahradní centrum pod kloboukem ve Valašském Meziříčí si hýčká své zákazníky i jejich děti. A pěstitelské rady rozdávají i po Facebooku. I to jej vyneslo do čela dubnového kola soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop (VCTS).

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme