Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

LAMA energy od ledna sníží ceny pro všechny zákazníky

LAMA energy od ledna sníží ceny pro všechny zákazníky
iStock
 nst
nst

Situace na energetickém trhu se stabilizuje a přes mírný růst cen se dá jejich další vývoj předpovídat lépe než v minulém nejistém období. Také díky tomu může společnost LAMA energy od ledna 2025 snížit ceny elektřiny a zemního plynu všem svým zákazníkům. Snížení ceny se bude týkat všech zákazníků, ať už mají smlouvy na dobu neurčitou, či fixní tarify. Zároveň s tím LAMA energy láká v kampani nové zákazníky na produkty s fixaci na jeden či dva roky. 

Reklama

Na rozdíl od ostatních dodavatelů energií, kteří zpravidla upravují ceny pouze zákazníkům s tarify na dobu neurčitou, se lednové snížení cen LAMA energy dotkne absolutně všech zákazníků, tedy i těch, kteří mají s ryze českým dodavatelem energií uzavřeny smlouvy na odběr elektřiny a zemního plynu se zafixovanými cenami

„Tuto variantu jsme zvolili proto, aby z lednového snížení cen profitovali všichni naši zákazníci. Proto je ale třeba dodat, že nemůžeme výši slevy sdělit, protože bude pro každého zákazníka dle jeho tarifu i výše spotřeby různá. Kolik budou od nového roku konkrétně platit se tedy zákazníci dozvědí z rozpisu záloh na příští období,“ upřesňuje Jakub Tobiáš, marketingový ředitel LAMA ENERGY GROUP. 

LAMA energy zároveň v rámci své podzimní kampaně láká nové i stávající zákazníky se smlouvami na dobu neurčitou k uzavření smluv s fixací do konce roku 2025, případně do konce roku 2026. „Jednoznačně nyní doporučujeme fixaci, protože výhodnější ceny v dohledné době podle mínění našich energetických expertů nebudou,“ říká Jakub Tobiáš s ohledem na vývoj cen komodit na energetické burze. 

K uzavření nové smlouvy či prodloužení stávajícího kontraktu získají zákazníci tradiční benefit v podobě internetové televize Telly na jeden rok. Vedle toho ale LAMA energy nabízí bonus za uzavření smlouvy, jehož výše se odvíjí od výše spotřeby a může činit až 4 tisíce korun u elektřiny a 2 tisíce korun u zemního plynu. Bonusy se navíc sčítají, takže pokud zákazník uzavře smlouvu na více odběrných míst, získá bonus, který bude uplatněn hned u příštího vyúčtování, za každé odběrné místo. 

Reklama

Fotovoltaická elektrárna

PRE staví na Sokolovsku svou dosud největší fotovoltaickou elektrárnu

Pražská energetika, a. s., zahájila v Novém Sedle na Sokolovsku stavbu své dosud největší fotovoltaické elektrárny (FVE).

Přečíst článek

Teplárna Frýdek-Místek

Odklon od uhlí bude stát české teplárny 200 miliard

Investice do transformace českých tepláren přesáhnou 200 miliard korun. V posledních třech letech přešlo od spalování uhlí na jiný typ paliva deset tepláren v ČR, které zásobují dohromady 110 tisíc domácností. Další velké teplárny plánují odklon od uhlí v příštích letech, transformaci chtějí dokončit do roku 2030.

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Ceny energií půjdou dolů. ČEZ zlevní elektřinu a plyn

Ceny energií půjdou dolů. ČEZ zlevní elektřinu a plyn. Kterých zákazníků se to týká?

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme