Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Na českém trhu je nová internetová televize, nabídne až 148 programů

Na českém trhu je další internetová televize
iStock
 ČTK

Na českém trhu začala působit nová internetová televize pod názvem Pecka.TV. Nabídne tři balíčky, z nichž každý obsahuje více než 100 televizních kanálů. Základní balíček obsahuje 104 programů za 119 korun měsíčně.

Reklama

Konkurenční Lepší.TV začíná na 139 korun měsíčně, Sledování.TV na 229 korun a Telly na 250 korun. O2 TV vyjde na 399 korun a Vodafone TV na 390 korun.

Vedle základního balíčku nabídne Pecka balík Velká Pecka se 148 kanály za 229 korun měsíčně a Mega Pecka se 162 kanály za 279 korun měsíčně. Oba balíčky obsahují prémiové filmové kanály nebo sportovní programy. Vedle toho bude k dispozici videotéka s 5000 filmy a seriály nebo sedmidenní archiv.

Sledování bude možné až na dvou zařízeních současně bez příplatku, a to v celé EU. K využití služby stačí Wi-Fi, pevný internet nebo mobilní data a připojená chytrá televize, počítač, tablet nebo mobil. Díky adaptivnímu streamingu se kvalita přizpůsobí aktuální rychlosti internetu.

TikTok

TikTok zakázal v USA účty ruských státních médií

Sociální síť TikTok, jejímž vlastníkem je čínská společnost ByteDance, zrušila účty ruských státních médií. Důvodem je obava z možného šíření dezinformací před listopadovými prezidentskými volbami ve Spojených státech, uvedl server Sky News.

Přečíst článek

Reklama

Hlavní ceny za marketing a PR Zlatý středník vyhráli Vítek, agentura Svengali Marka Pražáka a Česká televize

Ceny Zlatého středníku si odnáší Česká televize či L'Oréal, agenturou roku je opět Svengali. PR Klub, organizátor ocenění, u příležitosti vyhlášení vítězů oznámil přejmenování na Asociaci strategické komunikace a vztahů s veřejností.

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme