Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Představenstvo české pobočky Dun & Bradstreet povede Kateřina Klosová

Představenstvo české pobočky Dun & Bradstreet povede Kateřina Klosová
Dun & Bradstreet, užito se svolením
 ČTK

Boardu české pobočky Dun & Bradstreet, která je globálním poskytovatelem dat a analytiky, nově předsedá Kateřina Klosová. V představenstvu vystřídala právníka společnosti Martina Vlka, který ve firmě zůstává.

Reklama

Personální změnu komunikovala společnost v tiskové zprávě. Klosová (43), která je nyní z pozice obchodní ředitelky zodpovědná za řízení tuzemských a slovenských aktivit Dun & Bradstreet, má manažerské zkušeností z mezinárodních firem Sensomatic a Zebra Technologies. Ty se zaměřují na digitální řešení a práci s daty.

Dun & Bradstreet je světový lídr v poskytování klíčových obchodních dat a analytických řešení firmám. V České republice loni hospodařila se ziskem 45 milionů korun a za prodej služeb utržila 247 milionů korun.

„Navzdory nejisté budoucnosti máme nástroje, které vycházejí z tvrdých dat a analytiky. Naše know-how s využitím nejmodernějších digitálních technologií, včetně AI, firmám pomáhají překonávat ekonomické turbulence a činit správná obchodní rozhodnutí. Věřím, že díky našim znalostem přispěji k podpoře tuzemského podnikatelského prostředí,“ uvedla Klosová. Současně se bude věnovat rozvoji poboček společnosti v ČR a na Slovensku a dokončení transformace do struktur a obchodního modelu Dun & Bradstreet.

Internet, ilustrační foto

Na jednu zaniklou firmu vznikají čtyři nové, IT sektor roste

Počet firem, které podnikají v oboru informačních technologií v Česku, se za posledních pět let zvýšil o 16 procent na 12 510 podniků. Jejich množství tak rostlo o čtyři procentní body rychleji než celkový počet tuzemských firem. Počet OSVČ v informačních technologiích pak rostl osmkrát rychleji než v jiných oborech. Vyplývá to z aktuálních údajů analytické společnosti Dun & Bradstreet.

Přečíst článek

Reklama

Práce na počítači, ilustrační foto

Umělou inteligenci využívá každý sedmý český zaměstnanec, převažují muži

Nástroje umělé inteligence (AI) v Česku pravidelně využívá každý sedmý zaměstnanec. Častěji s nimi pracují muži než ženy a mladší než starší zaměstnanci.

Přečíst článek

CTO společnosti IBM Martin Švík

Martin Švík z IBM: Kvantové počítače představují novou konkurenční výhodu pro státy. Přístup Česka se mění

Kvantové počítače a umělá inteligence značně rozšiřují možnosti, kterými technologie usnadňují výzkum i další lidské činnosti. Jsme tedy na prahu další průmyslové revoluce? „Ještě před rokem to v Česku moc nerezonovalo. Ale od té doby se podařilo přesvědčit řadu lidí a letos na začátku roku podepsala Národní ekonomická rada vlády dokument, podle něhož je kvantum pro Českou republiku strategická oblast,“ říká Martin Švík, technologický ředitel IBM pro region severní, střední a východní Evropy.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Air Bank rozšiřuje board. Pátým členem bude šéf přes produkty a inovace Jiří Suchý

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme