Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Připravte si až půl milionu. Blíží se finálová série baseballové Major League

Je to již 43 let, co se ve Světové sérii střetly nejproslulejší týmy Major League Baseball
Profimedia.cz
Michal Nosek
nos

Je to již 43 let, co se ve Světové sérii střetly nejproslulejší týmy Major League Baseball. A desítky let čekání v Los Angeles a New Yorku vyhnaly ceny vstupenek do rekordních výšin.

Reklama

Průměrná cena vstupenek na sérii zápasů mezi Yankees a Dodgers , která začíná v pátek v Los Angeles, se od loňska více než zdvojnásobila na 1 700 dolarů, uvádí  vstupenkový web TickPick. To je dražší než předchozí maximum v roce 2016, kdy se tým Chicago Cubs poprvé objevil od roku 1945 ve Světové sérii.

Yankees a Dodgers představují dvě největší americká města a hrají v nich dvě největší hvězdy baseballu — Aaron Judge a Shohei Ohtani. Sledování televizních pořadů se zvýšilo, když se týmy probojovaly do play-off, a zápas Světové série vyvolává rozruch v době, kdy se baseball Major League často snaží proniknout do nejvyšších příček zájmu veřejnosti.

Nejlevnější místa pro hru v Los Angeles jsou za 975 dolarů. A v New Yorku jsou vstupenky ještě dražší. Poptávka po zápasech v Bronxu je podle  asi o 40 procent vyšší než v Los Angeles. webové stránky vstupenek.

Lionel Messi se stal oficiálně hráčem Interu Miami

Messi začne hrát v Americe. Cena lístku na jeden zápas bude astronomická

Americký fotbalový klub Inter Miami oficiálně ukázal svou nejnovější posilu. Tým, za nímž mimo jiné stojí David Beckham, před plným stadionem představil Lionela Messiho, který od nové sezony oblékne dres s číslem 10 v klubových barvách. Fanoušci jásali. Jásat může i klub, který bude moci zvýšit cenu vstupenky, protože již nyní se na sekundárních trzích prodávají lístky na Messiho za astronomické sumy. A jásat může i Messi, který si může přijít na stovky milionů dolarů.

Přečíst článek

Reklama

Na třetí zápas na Yankee Stadium  jsou vstupenky nejdražší v historii World Series, s průměrnou cenou téměř dva tisíce dolarů. Lístky na stání se mezitím podle TickPick prodávají za téměř 1 500 dolarů. Chcete sedět za domácí metou nebo nad zemljankou Yankees? To bude stát více než dvacet tisíc dolarů, podle výpisů vstupenek na StubHubu, uvádí agentura Bloomberg.

Série zápasů bude 12. setkání Yankees a Dodgers ve Světové sérii a první od roku 1981, což znovu rozdmýchá nelítostné soupeření patrné, zvláště předtím, než se Dodgers po sezóně 1957 přesunuli z Brooklynu do Kalifornie.

Základní ceny vstupenek na zápasy v Bronxu jsou zhruba na stejné úrovni, nebo v některých případech vyšší, než kolik bude stát návštěva nadcházejícího koncertu Taylor Swift v New Orleans.

Taylor Swift v kině pohoří žánrové rekordy

Miliardový koncert. Varšava si od tří koncertů Taylor Swift slibuje obří byznys

Fanoušci, kteří začátkem srpna navštíví koncerty americké popové hvězdy Taylor Swift ve Varšavě, mohou ve městě utratit v přepočtu přes 1,1 miliardy korun. Agentuře PAP to řekl člen varšavské obchodní komory Marek Traczyk. Taylor Swift v polské metropoli odehraje tři koncerty, a to 1., 2. a 3. srpna.

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Newyorský podvečer na dolním Manhattanu s lodní dopravou přívozi

Cestování po New Yorku. Jak levně poznat jedno z nejdražších měst světa?

Přečíst článek
Liam Gallagher

Šílenství kolem Oasis. O vstupenky „bojují“ statisíce fanoušků, v Irsku už je vyprodáno

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme