Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Vedení advokátní kanceláře DBK Partners přebírá Vladimíra Knoblochová

Ondřej David, Vladimíra Knoblochová a Petr Burzanovský
DBK Partners
 nst
nst

DBK Partners má od 1. září 2024 novou vedoucí partnerku. Stává se jí spolumajitelka kanceláře Vladimíra Knoblochová. Ve funkci nahrazuje Ondřeje Davida, který si v gesci ponechá řízení strategických zakázek a business development.

Reklama

Ondřej David je kromě právních aktivit také majitelem investiční společnosti ICP Group, která se věnuje zejména developmentu v ČR a v USA. Aktuální změna souvisí právě s rovnováhou a dostatkem času. „Určitě chci DBK pomáhat tam, kde mohu přinést největší přidanou hodnotu. Proto i nadále povedu strategické zakázky u klíčových klientů a zapojím se i v oblastech přeshraniční spolupráce,“ řekl Ondřej David.

Vladimíra Knoblochová je jednou z partnerek kanceláře. „Kromě rozvoje DBK Partners povedu i nadále právní tým zejména se zaměřením na korporátní poradenství, M&A, energetiku a nemovitostní transakce. Mým cílem je získávat a rozvíjet talentované odborníky, kteří s námi budou působit dlouhodobě. Chci také rozšiřovat oblasti práva a specializace, jimž se naše kancelář věnuje. V tom nám určitě pomůže i nejnovější posila, Petra Macková, která se specializuje na oblast bankovnictví a IT,“ říká Vladimíra Knoblochová. Mezi její role bude patřit i rozvoj vztahů, kde jistě sehraje svou roli i její členství v iniciativě Inspire&Impact Network.

Co všechno můžete vložit do svěřenského fondu? Odpovídají právníci

První po-prázdninový díl podcastu Právo k Ranní Kávě, který vzniká ve spolupráci s právní kanceláří PRK Partners, přináší náhled do světa svěřenských fondů. Ty se v poslední době těší stále větší popularitě.

Přečíst článek

Petr Burzanovský, další z partnerů kanceláře, se bude kromě vedení právního týmu zaměřeného zejména na energetiku, veřejné zakázky, správní právo, věnovat v roli CFO také finančnímu řízení. „Máme potenciál k růstu a věřím, že nové nastavení nám ideálně umožní jej využít,“ řekl Petr Burzanovský.

Reklama

V oblasti trestního práva nedochází ke změně a na starosti ji bude mít i nadále jeden z nejzkušenějších odborníků na tuto oblast, Eduard Bruna.

DBK Partners je významnou českou advokátní kanceláři poskytující komplexní právní služby. Tým tvoří zkušení právníci různého zaměření a odborných specializací. Klientům poskytuje komplexní služby, včetně řešení případů s mezinárodním prvkem. Mezi klienty kanceláře patří například Skupina ČEZ nebo developerská ED Group. Své služby poskytuje také ICP Group.

Korespondenční volba. Když odjedu na služebku, budu moci volit dopisem? Odpovídají právníci

Češi žijící v zahraničí patrně budou moci už v příštích řádných sněmovních volbách využít hlasování poštou. Návrh zákona vyvolal u veřejnosti vlnu otázek, některé z nich zodpoví právníci advokátní kanceláře PRK Partners, kteří tématu, které rozdělilo poslance i českou společnost, věnují již druhý díl podcastu Právo k Ranní Kávě.

Přečíst článek

Kancelář spoluvlastní čtyři partneři, a to Ondřej David, Anita Davidová, Petr Burzanovský a Vladimíra Knoblochová.

Od roku 2015 byla DBK Partners mnohokrát oceněna v soutěži Právnická firma roku, a to v oblastech energetiky, transakčního poradenství, kapitálových trhů či působení na mezinárodních trzích.

Roční tržby kanceláře přesáhly v roce 2023 celkem 100 milionů korun.

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Jaroslav Havel

Dalibor Martínek: Kdo se postará o majetek vdov po českých boháčích? Hlásí se Havel

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme